Hírek

Dátum: 2016-07-20 | írta: Tocso

2

Jól teljesít az iPhone SE

Az iPhone SE-vel egy mondhatni kötelező lépést lépett meg Apple, s bár nem hozott rekordokat, mégis jól teljesít a piacon.

Az iPhone SE azt a piaci rést tömte be, akik számára fontos a jó iPhone hardver, mégsem akartak nagyobb kijelzőre váltani. Ezzel, és a megfelelő árazással egy versenyképes iPhone-t kaptunk, mely a UBS elemzője szerint elég szép darabot szerzett az amerikai iPhone-eladásokból.

A megjelenést követően az eladott iPhone-ok több mint negyede már iPhone SE volt, mely felpörgette a kicsit érdektelené vált iPhone 6s eladásokat. Így aztán júniusban szinte már csak 6s-t, 6s plust, és SE-t adtak el Amerikában, ezzel is kiszorítva az előző piaci modelleket.

cirp_jun2016_model_mix

Tárhely tekintetében is változtak kicsit a trendek. Bár az elmúlt negyedévben több nagyobb tárhelyű iPhone-t adtak el (64GB, 128GB), mégis az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest 10%-kal csökkent a nagyobb tárhelyű készülékek aránya. Ez talán annak is köszönhető, hogy az SE-ből csak 16GB-os és 64GB-os modell van, így inkább sokan a 16GB-os verziót választották a kedvező ára miatt.

Összességében elmondható, hogy bár az iPhone SE nem egy különálló iPhone generáció, inkább csak egy “befogadott kistestvér”, mégis jól döntött az Apple, hogy megjelentette, mellyel nagyban alkalmazkodott a vásárlók igényeihez.

Forrás: MacRumors

Címkék:2 Responses to Jól teljesít az iPhone SE

 1. Rena says:

  a 4 után váltottam az SE-re, imádom, nagyon gyors és gyönyörű képeket csinál! egy gondom van vele, mégpedig hogy a fotostream nem működik 🙁 hiába kapcsolom ki-be, nem jeleníti meg egyszerűen. kaphatnék segítséget ezzel kapcsolatban? csak nálam probléma, vagy ez típushiba lehet?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Lapse: A Forgotten Future Lapse: A Forgotten Future
  Stefano Cornago
  HUF99.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  BADLAND BADLAND
  Frogmind
  HUF199.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap