Hírek

Dátum: 2016-11-07 | írta: Tocso

0

Árakat csökkent az Apple

Az októberi Mac-esemény egyik nem túl emlegetett része volt, hogy az Apple felhagy sajátmárkás monitorja árusításával, helyette az LG kijelzőit ajánlja a cég.

Még a nyár elején tűnt el az Apple oldaláról a Thunderbolt Display, amiről egy darabig úgy tartották, hogy termékfrissítés miatt került le az oldalról, de az új MacBookok bemutatóján világossá vált, hogy megszüntették ezt a termékcsoportot, s helyette az LG monitorjait reklámozza termékeihez.

Jelenleg két ilyen monitort tartalmaz az Apple oldala – egy 4k-s és egy 5k-s megjelenítőt, melyeknek az árát ezen okból lentebb is vitte 25%-kal. Mindkét monitor az Apple termékeihez lett igazítva, mivel nagy felbontású kijelzője mellé kapunk Thunderbolt csatlakozót, beépített kamerát, valamit USB-C csatlakozót is.

A szállítást a karácsonyi szezonra ütemezte az Apple, mivel a 4k-s kivitelre jelenleg 3-5 hét a várakozási idő, még az 5k-s kivitel csak decemberre lesz elérhető.

További jó hír, hogy mivel az új-generációs MacBook Prókon csak USB-C csatlakozó van, a cég csökkenti az átalakítóinak és az ilyen csatlakozójú termékeinek árát.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap