Hírek

Dátum: 2016-12-27 | írta: Tocso

2

Vélemények az új Apple AirPods eszközről

Világszerte megérkeztek az első AirPods kiegészítők a vásárlókhoz, a Macrumors csapata pedig összeszedte, mit is érdemes tudni az új Apple fülesekről az első tesztek alapján.

Bluetooth

Mivel egy vezeték nélküli fülhallgatóról beszélünk, egyik legfontosabb tulajdonsága a hatótávja vagyis, hogy milyen messze kerülhetünk az adó egységtől, ahol még hallgathatjuk a zenét.

Az első vélemények szerint ezt az akadályt tökéletesen vette az Apple. Egyes vélemények arról számolnak be, hogy míg más jobb minőségű fülhallgató már szaggatva hallgatható a házban, addig az AirPods a ház teljes területén akadozás nélkül képes működni (kb. 15-20 métert jelent ez).

Töltési idő és az akkumulátor

Az Apple a szeptemberi keynote-ján bátor kijelentéseket tett a töltési- és üzemidővel kapcsolatban, melyet sokan kétkedve fogadtak, mivel elég baráti számokat adtak meg gyári adatnak.

A vásárlók viszont megerősítik az Apple ígéretét, így már biztosan állítható, hogy

az AirPodsok 15 perces töltés után 3 órán át képes működni,

más beszámolók szerint pedig a 30%-ról 100%-ra való töltés mindössze 20 percet vesz igénybe. Az eszköz egyébként 5 órát bír egyetlen töltéssel.

Az AirPodsok és töltő dobozuk aktuális állapota párosítás után bekerül az Akkumulátor widgetbe, így láthatjuk, hogy a bal vagy a jobb oldali füles töltöttsége hogyan áll.

airpods-battery-widget-800x708

Hangzás

Egy fülhallgató sarokköve és legfontosabb tulajdonsága a hangzás, hisz lehet akármennyire szép és menő fülesed, ha a hangzása nem adja vissza a zene valódi értékét, akkor sokra nem megy vele az ember.

Szerencsére itt is jó részt pozitív visszajelzések érkeztek a vásárlók részéről, általánosan elmondható, hogy a vezetékes EarPodsokhoz képest kicsit jobb hangzása van és élvezetesebb is a zenehallgatás.

Egyelőre még nem végeztek méréseket az AirPodsokkal, csak egyéni véleményekre hagyatkozhatunk, de hamarosan minden bizonnyal valaki műszeres méréseknek is aláveti majd az új Apple fülhallgatót.

Aggodalmak

Eddig nem érkeztek tényleges hibákról hírek, csak pár alap probléma, melyről az Apple nem tehet.

Ilyen pl., hogy recsegő vagy kis pukkanó hangot hall az ember az AirPods használata alatt, de ezekről kiderül, hogy vezeték nélküli egér vagy más eszköz okozza, hogy ha nagyon közel kerül hozzá az iPhone vagy az AirPods – tehát csak külső zavaró jelekről van szó.

Egyéb

A funkciót, mely automatikusan kikapcsolja a zenét, hogyha kivesszük a fülünkből nagyon szeretik a vásárlók, jól működőnek találják.

Az eszközzel történő sportolásról, vagy hogy mennyire biztosan marad a fülben még nem érkeztek hírek, de ha ennyire pozitívak voltak az első tesztek a kritikus tömegtől, akkor valószínűleg már nem ezen fog elhasalni az AirPods.

Forrás: Macumors

Címkék:2 Responses to Vélemények az új Apple AirPods eszközről

 1. Csorba Miklós Endre says:

  Csak azt kérdezném, a fülből való kivétel utáni újra indulásról, hogy mindegy kinek a fülébe kerül vissza az egyik? Szóval pl. ha az egyik az enyém, a másik a barátnőm fülében lesz és ő eltávolodik. Azaz számít-e, hogy a két füles milyen távolságra van EGYMÁSTÓL?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Doodle God™ Doodle God™
  JoyBits Ltd.
  HUF99.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Implosion - Never Lose Hope Implosion - Never Lose Hope
  Rayark International Limited
  HUF199.00

  True Skate True Skate
  True Axis
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap