Teszt

Dátum: 2017-03-06 | írta: Tocso

0

iPhone tok teszt: OZAKI O!coat Travel – Rome

Az Ozaki Travel szériás telefontokjait biztos jó néhányan nézegettétek már, hisz mindenki megtalálja benne a saját stílusát.

Eddig szintén Ozaki tokot használtam, mégpedig az ultravékony bőrtokjukat, melyen található volt egy praktikus kártya tartó zseb is. Strapabíró tok volt, sok esést és ütődést bírt ki, de mindig megvédte az iPhone-om egy-egy komolyabb fizikai behatástól.

Azonban ez a sikertörténet véget ért, mikor a macskám úgy gondolta, a kaparófája helyett a telefontokon jobban tudja koptatni körmeit, a végeredményt pedig inkább nem részletezném.

iphone-5-5s-ozaki-o-coat-0-3-pocket-ultra-slim-light-deluxe-case-rmtlee-1401-11-rmtlee5

Mivel hiszek a bevált, jó márkákban, az Ozaki tokok közt kezdtem el ismét keresni, hiszen szerencsére minden személyiségre gondoltak a toktervezők.

Magam a minimális vonalat szeretem vegyítve a praktikussággal. Az előző tokomat azért is szerettem annyira, mivel nyáron elég volt a bankkártyát a tartóba csúsztatni, s már indulhattam is szórakozni, mivel okmányaimat mindenhol elfogadták fotózva is.

Ennek ellenére nem akartam ugyanolyat, hiszen jó a változatosság.

A választásom végül a Travel széria Roma típusú tokjára esett, mert a fekete iPhone-omhoz alapból fekete tokot akartam, a külseje pedig nagyon megtetszett.

ozaki-ocoat-03-travel-rome-tok-iphonr-6-6s-ozaki-oc571rm-7869

Bár vastagabb tok, mint az előző volt, a méretbeli különbség csak néhány mm, szóval pár nap után már észre se veszi az ember.

A hátlapon apró, csak közelről látható tipikus olasz jelképek láthatóak, melyek erősítik a tok elegáns mivoltát.

Az elegáns mellett pedig praktikus is, hisz a Travel széria jellegzetessége, hogy a hátlap széthajtható, s abból egy kis tartó alakítható ki, ami fektetve vagy állítva stabilan tartja iPhone-unkat.

A csomag természetesen most is tartalmazta a szokványos felszerelést, a két fajta fóliát, illetve a felrakásához szükséges minden kiegészítőt.

Az Ozaki tokokat a Steelbird forgalmazza Magyarországon, itt találjátok őket:

Ozaki – i-fan.hu – Ozaki, Speck, Vireo, Exogear, Vogels, JustMobile

Ozaki – i-fan.hu mobil tartozék webshop

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap