Hírek

Dátum: 2017-03-09 | írta: Hella

0

iPhone tok teszt: OZAKI O!coat Hard Crystal

Először is szögezzük le, hogy ez a tok egy nagyon szuper tok -lenne- rendeltetés szerű használat esetén…

Sajnos esetemben ez nem igen jött össze.

Kezdjük ott, hogy egy ideje megérett bennem a döntés, hogy egy egyszerű tokot keressek az iPhone 6-osomra, mivel munkámból kifolyólag sokszor fertőtlenítős, vagy éppen olajos a kezem, ami nem kifejezetten kímélte a korábbi színes tokjaimat, arról nem beszélve, hogy rengetegszer csúszott ki a kezemből a teló, így természetesen új tokot kellett vadásznom ami megfelel az igényeimnek.

Rá is találtam az Ozaki 0.7 mm-es Hard Crystal tokjára.

ozaki-o-coat-hard-crystal-iphone-6-6s

Teljesen egyszerű, nem túl vastag, nem adott olyan érzetet mintha egy bumfordi nagy, másik telefont fognék a kezemben, illetve fényes áttetszőségével rendkívül szépen kiemelte az iPhone “természetes bájait”.

Szintén pozitív élményként ért, hogy bár elsőre a tok olyan, mint ami már akkor kicsúszik a kezedből, ha csak ránézel, a valóságban stabilan illeszkedik a kézbe, nincs félelem érzete közben az embernek.

Kétségkívül egy szuper telefon tokról beszélhetünk, ha hozzá tesszük, hogy egy igen nagy eséstől is megvédte a telefont, a kiegészítő maga, pedig szintén nem repedt, vagy tört el.

Jöjjön azonban a fekete leves. Bár ennyire azért nem szörnyű. (Csak ha rólam van szó.)

Egy pár nap után elkezdtek feltűnni az apróbb karcok a tok hátlapján, törtem is a fejemet, vajon hol érhette fémes hatás, esetleg kulcscsomó? De nem ugrott be, folyton a zsebemben vagy a táskám telefon zsebében tároltam.

Egy hét után már valóban kezdett idegesíteni a tény, hogy lassan egy mini vágódeszkára hajaz a tok, aztán mikor zsebre akartam vágni egy jól irányzott mozdulattal a telót, megütötte fülemet a műanyag és a fém nem túl romantikus találkozásának hangja.

Kedves olvasók, ha nem akartok rövid távon tönkre tenni egy nagyon jó tokot, ne! – ismétlem ne tegyétek olyan zsebbe a telefont, amin fém cipzár van. Mondjuk az is igaz, inkább a tok, mint a telefon. 🙂

Dióhéjban ennyit a tokról, mindenkinek ajánlom használatra, főleg akkor, ha kevésbé figyelmetlen mint szerény személyem – nem fog csalódást okozni.

Egyszerű, de nagyszerű és még hosszan tartó védelmet is biztosít!

Az Ozaki tokokat a Steelbird forgalmazza Magyarországon, itt találjátok őket:

Ozaki – i-fan.hu – Ozaki, Speck, Vireo, Exogear, Vogels, JustMobile

Ozaki – i-fan.hu mobil tartozék webshop

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap