Bulvár

Dátum: 2017-03-13 | írta: Tocso

0

OLED-re épülő iPhone 8 koncepciót mutattak be (VIDEÓ)

Az idei iPhone legnagyobb újdonsága az OLED kijelző bevezetése lehet, amiben több lehetőség van, mint azt elsőre gondolnánk.

A hagyományos LCD panelek lecserélése időszerű lenne már az Apple részéről, mivel bár évről-évre szép kijelzőket fejlesztenek, azok nem veszek fel a verseny az OLED panelekkel. Azok színhűsége és fényereje sokkal jobb, mint az LCD-s társuké.

OLED kijelzőt minden iPhone-ba, na de mikor?

Most egy elég nyilvánvaló hír került az Apple portálok címlapjára, melyben csak a mikor a valódi kérdés. Az ellátó láncok információ szerint ugyanis azt Apple azt tervezi, hogy 2019-ben minden bemutatott iPhone-ba OLED technikájú kijelző kerül.

Gyakran emlegetik az OLED  hátrányaként a rövid élettartamot vagy a beégést, azonban ezeket a hibákat az elmúlt években megoldották a fejlesztéseknek köszönhetően. Hibák természetesen még mindig vannak, de ezek már elhanyagolható hibaszázalékot adnak.

Vianney le Masne dizájner elképzelte milyen lehetőségek is lennének egy iPhone-ban, ha valóban megkapnák az OLED-es paneleket. A sötét és világos képek játékával tényleg gyönyörű megoldásokat mutatott be, amik tükrözik a kijelzőben rejlő lehetőségeket.

 

ForrásiClarified

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap