Hírek iphone 8

Dátum: 2017-04-04 | írta: @dmin

0

Őrületes iPhone 8 eladásokra számít az Apple

Az Apple nem bíz semmit a véletlenre és az iPhone 8-hoz 70 millió OLED kijelzőt rendelt a Samsungtól, állítja a Nikkei.

Ez tovább erősíti azokat a híreket, amelyek az első OLED kijelzős iPhone-t várják a tíz éves jubileumra.

A jelentés szerint a Samsung annyira bízik az iPhone 8 sikerében, hogy a megrendelt szám felett, további 25 millió OLED displayt gyárt le, hogy az estleges vártnál nagyobb keresletet is ki tudja elégíteni.

Az iPhone Edition mellett természetesen a 7 és 7s modellek kiadásával is számol a piac, de a jelek szerint a jeles évfordulóra kiadott készülék lesz a szeptemberi bemutató sztárja.

Amellett, hogy egy teljesen új “faltól-falig”design érkezik az OLED kijelzővel, az Apple zászlóshajója jobb akkumulátor üzemidőt, vezeték nélküli töltés képességet, egy sokkal erősebb processzort, jobb vízállóságot, továbbfejlesztett kamera technológiát tartalmazhat.

Valamint egyre több bizonyíték mutat afelé, hogy 3D kamera-érzékelő is kerül valamelyik készülékbe, amely feltehetően arcfelismerő rendszer és a kibővített valósággal kapcsolatos szolgáltatások érkezését jelentheti.

A Nikkei hozzáteszi:

Legalább egy modell érkezik 3D érzékelővel, amely lehetővé teszi az arcfelismerő szolgáltatást új biometriai jellemzők alapján. A prémium készüléken nem lesz Home gombot, míg a másik kettő megtartja a szolgáltatást.

Több elemző is egyetért abban, hogy ez lesz minden idők legnagyobb iPhone frissítése.

Jeffrey Kvaal és Gregory McNiff néhány hónappal ezelőtt kiadott jelentésükben azt is megkockáztatták, hogy az Apple képes lesz több, mint 80 millió iPhone-t is eladni 2017 utolsó negyedévében.

A magunk részéről tűkön ülve várjuk az iPhone 8 vagy Editionnel kapcsolatos híreket, hiszen nagy valószínűség szerint egy nem hétköznapi eszközzel fog gyarapodni az iPhone paletta.

Forrás: bgr

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap