Hírek

Dátum: 2017-04-05 | írta: Zehy

0

Úgy tűnik, pár embernél az iOS 10.3 bekapcsolta az iCloud szolgáltatásait a Beállításokban

A 9 nappal ezelőtt megjelent iOS 10.3 nem bővelkedett hatalmas újdonságokban, de egy nem várt funkciót azért tartogatott a gyanútlan felhasználóknak.

Az iCloud szolgáltatásban ugyanis véletlenszerűen bekapcsolt olyan dolgokat, amiket a felhasználók korábban letiltottak.

Az Apple szerint ez egy hiba, semmi szándékosság nem történt, ráadásul csak kis számú felhasználót érint a dolog.

A kibocsátott közlemény szerint az iCloud csapat azt javasolja, hogy a felhasználók ellenőrizzék és újra kapcsolják ki kézzel az általuk nem használt funkciókat.

Itt az Apple üzenetet teljes egészében:

Felfedeztünk egy hibát az utolsó iOS 10.3-as szoftverfrissítésben, mely kisszámú iCloud-felhasználót érint. Ez esetben előfordulhat, hogy véletlenül engedélyezve lett néhány iCloud-szolgáltatás, amit korábban letiltottak a felhasználók a készüléken.

 

Javasoljuk, hogy menjen az iCloud beállításaiba az iOS-eszközön, hogy megbizonyosodjon arról, hogy csak a kívánt szolgáltatásokat vannak engedélyezve.

 

Tudjon meg többet arról, hogyan kell kezelni a iCloud beállításait vagy lépjen kapcsolatba az AppleCare-rel bármilyen kérdés esetén.

 

Az iCloud csapat

Időközben az Apple kiadta az iOS 10.3.1 frissítést, mely pár apró hibát javított, de ez a bug nincs köztük.

Tölthető az iOS 10.3.1!

Az Apple március 27-én hétfőn kiadta az iOS 10.3-at, melyhez most egy héttel később máris érkezett egy frissítés. Az iOS 10.3.1 gyakorlatilag nagy újdonságot nem tartalmaz, de a hibajavítások és a biztonságot érintő javítások miatt létfontosságú lehet mindenki számára a letöltése.

Az Apple jelenleg az iOS 10.3.2-es változatát teszteli a fejlesztőknél.

Ez újabb hibajavításokat és fejlesztéseket fog tartalmazni, de egyelőre nem tudni, hogy a fenti bug is orvoslásra kerül-e majd benne.

Addig is nézzétek meg, hogy Nektek változott-e valami az iCloud beállításaiban.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap