Alkalmazás

Dátum: 2017-04-15 | írta: Zehy

0

Help – Magyar és egyedülálló alkalmazásról kaptunk hír

Kiss Dániel még karácsony előtt keresett meg minket, akkor 3 játékát mutattuk be. A szimpatikus fiatalember most újra írt nekünk, és nem volt kérdés, hogy csinálunk egy kis hírverést az új alkalmazásának is.

14 évesen az App Store-ban

Alkalmazás Míg mások 14 évesen Minecraftoznak, valamint CS:GO-znak, Kiss Dániel 14 évesen játékokat fejleszt. A jelenleg Miskolcon élő Kiss Dániel néhány napja írt a szerkesztőségünknek, hogy próbáljuk ki a játékait, és valami megfogott minket az összesben. Papíron egy-egy játék rideg koppintásának tűnnek, de mindegyik játéknak van valamilyen varázsa, amely magával ragadja a játékost, és így már-már kényszeresen játszani fog.

Ezen a ponton át is adnánk a szót Daninak, hiszen ő tudja a legjobban elmondani, mi a célja az alkalmazással. (Mi csak halkan megemeljük a kalapunkat.)

“A legutóbbi óta készítettem egy új, szerintem rendkívül hasznos appot – Ez a Help.

Szeretném, ha a mai fiatalok képesek lennének önmagukat meghazudtoló módon valami újat, valami egyedit alkotni és ezzel bizonyítani az idősebb rétegeknek, hogy talán a diákok is képesek kötelességtudatosan és észszerűen gondolkodni.

A társadalom lényege az együttélés, az egymáson való kölcsönös segítségnyújtás, ezért tartottam lényegesnek az alábbi, új esélyekre alapozó applikáció elkészítését, melyekkel az utcán élő embereknek tudunk új reményeket és talán új életet is adni:

– Ha valaki lát egy hajléktalant, akkor az app hatására beszélgetésbe fog elegyedni vele. Fel tudod vinni a nevét, az általános tartózkodási helyét, s az új élethez szükséges cikkeket, melyekkel segíthetsz megalapozni az élete következő fázisát, mert mindannyian tudjuk, hogy elesni könnyebb, mint felállni, de az igazi hősök azok, akik valóban meg merik hozni a döntést és fel mernek állni. Ha segítünk, még mi is hősök lehetünk az ő életükben.
– Ha elsétálsz egy megbízható, új életre vágyó hajléktalan mellett, akkor azt láthatod az applikációban. Nem kell kínos kérdésekkel bombáznod őt, egyszerűen minden szükségét megtalálhatod az appon belüli személyes profilján.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funbyte.help
App Store: https://appsto.re/hu/yv4Hib.i

Azért írtam, mert szerintem rendkívül jó lenne, Önök is támogatnák a kezdeményezést – egyértelmű, hogy Önöknek nagyobb a médiaereje, mint nekem, vagy a FunByte-nak, és ez fontos lenne, hogy az alkalmazás valóban elérje a célját.”

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap