Bulvár

Dátum: 2017-04-18 | írta: Zehy

0

Új iPhone 8 szivárgás – Kijelzőbe épített Touch ID és keret nélküli kijelző

Megint a Weibón bukkant fel az alábbi tervrajz, mely kicsit más mint az előző, megkockáztatom, hogy jobban is sikerült annál. (mondjuk nem volt túl magasan a léc)

A szivárgásokban az a jó, hogy senki nem tudja bizonyítani az eredetüket, néhol megerősítik, néha totálisan ellentmondanak egymásnak, vagy egész egyszerűen téves információkat lebegtetnek be.

Persze, van olyan is, amikor 100%, hogy a jövő telefonja van a kezünkben (Sonny Dickson, valaki?), de addigra már annyira sok mindent láttunk és hallottunk, hogy nem hiszünk el semmit…

A legújabb rajzok a következő generációs iPhone-t, az iPhone 8-at vagyis annak “nagyobb” változatát, az iPhone X-et mutatják be, mely a képek alapján egy picit vastagabb lesz (137,54mm*67,45mm), mint a mostani 7-es modell.

Ami viszont tényleges újítás, hogy a legnagyobb modell tényleg nagy lesz, 5,8 hüvelykes kijelzőt vár mindenki, főleg a tervrajzok alapján. 🙂

Ezen kívül a dupla kamera elhelyezése is érdekes, de ezt már láttuk az előző (fake-nek bizonyuló) tervrajzokon is.

A Touch ID kijelző alá helyezése szuper lenne, de ezzel a megvalósítással kapcsolatban még sokan szkeptikusak. Az biztos, hogy roppant elegáns lenne és mérföldekkel jobb megoldás, mint a hátlapi ujjlenyomat-olvasás.

Forrás: CultofMac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap