Hírek iphone

Dátum: 2017-05-09 | írta: @dmin

1

Az Apple iPhone-meghajtású hibrid MacBookon dolgozik?

Az Apple egy új szabadalmi bejelentést tett közzé, melyben részleteket nyújtanak egy laptop-szerű eszközről, amely befogadóként működhet egy iPhone vagy iPad számára.

A cupertinói cég ezzel egyfajta hibrid érintőképernyős MacBook-ot hozna létre, mely az iOS hardvert használja erőforrásként.

A szabadalomat az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatala tette közzé. Ez ismét egy olyan ötlet, melyet már többször is próbáltak olyan vállalatok megvalósítani, mint a Motorola és a Microsoft, de csak korlátozott sikerrel.

Az Apple szabadalma azt mutatja, hogy a cég legalább megpróbálkozik csatlakozni a fél-előkelő társasághoz, hogy saját hibrid készülékkel álljon elő.

A szabadalmi bejelentés műszaki rajzai alapján a szóban forgó eszköz nagyon hasonlít egy MacBook számítógéphez a beleillesztett iPhone-nal vagy iPad-del, mely hardverként, kijelzőként, GPU-ként és portként is szolgál, de az eszköz az iOS nélkül nem lesz működésre képes.

Ha a rajzoknak van igazságalapja, akkor az iOS készülék a MacBook trackpadjének helyére fog kerülni és feltehetőleg a kijelző fogja ellátni a trackpad feladatát. Az is valószínű, hogy a 4G LTE és a WiFi képességét is az iOS készülék fogja biztosítani.

Bár a Apple úgy látszik továbbra is folytatja marketingstratégiáját, miszerint az iPad notebook helyettesítőként használható, mi elég valószínűtlennek tartjuk, hogy ez az új szabadalom fog egy új termékkategóriának életet adni a vállalatnál. Mivel tudjuk, hogy a Mac-készítők szeretnek mindent szabadalmaztatni, ami csak felmerül a laboratóriumaikban, ezért elég biztosak vagyunk benne, hogy ez nem az a dolog amiért egyhamar sorban állhatunk a boltokban.

Forrás: RedmondPie

Címkék:One Response to Az Apple iPhone-meghajtású hibrid MacBookon dolgozik?

 1. ha5abe says:

  Ez miért nem működik már most egy meglévő MAC-el?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

  Real Drift Car Racing Real Drift Car Racing
  Real Games SRLS
  HUF199.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Lapse: A Forgotten Future Lapse: A Forgotten Future
  Stefano Cornago
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap