Bulvár

Dátum: 2017-05-19 | írta: Tocso

0

iOS 11 – Ilyennek kellene lennie az iPaden [VIDEÓ]

A közelgő WWDC miatt mindenki rápörgött az szoftverekre, ami érthető is, így jöhetnek a concept artok is – most az iPad került sorra.

A WWDC nyitó előadásán kerül bemutatásra a legújabb iOS, watchOS, macOS, tvOS, illetve különböző hardverek. Mindenkinek van kedvenc része, de a legtöbben az iOS-t várják. Nem véletlen, hisz a legtöbbet eladott eszköze az Apple-nek az iPhone és az emberek kíváncsiak, milyen újdonsággal áll elő a cég.

Ezért egy kissé háttérbe szorult az Apple másik sikerterméke az iPad. Bár folyamatos csökkenő tendenciát mutatnak az eladások, a cég piaci részesedése állandónak mondható piacvezetőként.

Hogy az iPad sem maradjon ki abból, hogy milyen is lehetne az iOS almás táblagépen, Federico Viticci and Sam Beckett összeállított egy koncepció videót, mely elég látványosra sikeredett.

Sok mindenre gondoltak, s az egészben az a legjobb, hogy nem is túl földtől elrugaszkodott, simán lehetne ilyen is az iOS 11 iPad-re.

 

A tényleges szoftver leleplezéséig nem kell sokat várni, hisz kicsivel több, mint két múlva az Apple bemutatja az OS-eket. A fejlesztők meg is kapják az első bétákat, így gyorsan betekintést nyerhetünk, hogy milyenek is lesznek ezek a szoftverek a hétköznapokban.

Forrás: CultofMac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap