Magyar iOS fejlesztés

Dátum: 2017-05-22 | írta: Zehy

0

Ingyenes, független, magyar játékok az App Store-ban – Bemutatkozik Pongó LajosIdőről-időre teret adunk fiatal tehetségeknek, akik bemutatják nálunk iOS-alkalmazásaikat. Ezúttal Pongó Lajos írt nekünk egy pár sort, fogadjátok szeretettel.

BEMUTATKOZÁS

20 éves vagyok, elektronikus zene írással foglalkozom, iOS-re hobbiból kezdtem el programozni egyik nyáron. SmarterBrainApps néven az Instagramon is megtaláltok.

Közelgő, és egyben első igazán nagy  játékomról annyit mondanék elöljáróban, hogy képregény alapú történet lesz látható, egyedi grafikával. Természetesen az Instán lehet majd előzeteseket nézni erről is.

Ennek megjelenéséig szeretném bemutatni már két elkészült játékomat.

PAGANEL:BEE

Maga a játék ötletét a nagypapám ihlette. Róla mintáztam Paganel karakterét. A méhek pedig miattam kerültek bele. Paganelnek ezután a bevezető rész után több kalandja is fel fog kerülni a boltba.

Az első részben, egy golf pályán kell megküzdeni a feldühödött méhekkel. Érdekesség, hogy én rajzoltam, én programoztam, a videót, és hozzá tartozó zenét is én készítettem. Az Instagramon további információk is  megtekinthetőek. (@smarterbrainapps)

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

PONGOGO

A PonGoGo-val nem titkolt célom volt egy olyan játék elkészítése ami nem több mint rekord döntés. Szándékosan idegesítő és nehéz is. Az az egyszerű játék, amit előkapsz ha vársz a buszra, netalán órán unatkozol… elütheted vele az időt.

Lényege, hogy a zöld pontokat összeszedd, miközben a pirosakat elkerülöd.

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

Jó szórakozást!

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap