Blog watch

Dátum: 2017-06-01 | írta: Tocso

0

Ezeket az alkalmazásokat használom Apple Watch-omonA múltkori Watch-os cikk után sokan kérdeztétek, hogy milyen alkalmazásokat használok rajta, ezért most összeszedtem a leghasznosabbakat.

Véleményem továbbra is az, hogy egy réteg Apple termékről beszélünk. Mindenkinek mást jelent az Apple Watch, más a fő használati funkciója. Számomra a sport az, de igyekszem mindenki számára hasznos alkalmazásokat ajánlani.

Streaks Workout

Nem leszel tőle egy Dwayne Johnson, azonban egész jól karbantarthatod vele a tested. A futás mellett szeretek eljárni az általában játszóterek mellé kirakott fegyenc-edzéses eszközökhöz. Ott, vagy itthon szoktam használni ezt az alkalmazást, mely segít, hogy ne hagyjam abba az edzést 10 perc után, szinte rám parancsol, hogy csináljam.

Streaks Workout

Streaks Workout

Fejlesztő: Crunchy Bagel

Ár: 1490 HUF
Méret: 215.86 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Shazam

Talán felesleges is megemlítenem ezt az alkalmazást, hisz mindenki ismeri, aki szeret zenét hallgatni. Ha mégis lemaradtál róla, röviden arra jó, hogy rövid részlet alapján megmondja melyik zenét hallgatod. A zenefelismerést nem csak telefonoddal, hanem Watch-oddal is kényelmesen abszolválhatod.

Bár én jobban szeretem a “Hey Siri” funkciót használni a “What’s this song ?” kérdéssel. Amennyiben a Siri nem találja , akkor a Shazam-hoz szoktam fordulni.

Shazam: Music Discovery

Shazam: Music Discovery

Fejlesztő: Shazam Entertainment Ltd.

Ár: Ingyenes
Méret: 45.29 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

TripAdvisor

Ha elutaztál valahova és egy jó helyet keresel étkezéshez, akkor ez az app kell neked. Bár sokak szerint sok a manipulált hely benne, én bármerre is mentem még nem csalódtam a tippjeiben. Sajnos jelenleg a TripAdvisor kiszedte a Watch támogatást alkalmazásából, de a hírek szerint hamarosan visszatér. Elmondásuk szerint szeretnék továbbfejleszteni az alkalmazást és jobb felhasználói élményt elérni.
Szóval, ha jelenleg nem is tudjátok használni, nemsokára újra elérhető lesz Watch-ra és akkor mehet a kényelmes navigálás a legjobb helyekre.

Tripadvisor Travels and Hotels

Tripadvisor Travels and Hotels

Fejlesztő: Tripadvisor

Ár: Ingyenes
Méret: 241.87 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Cardiogram

A végére hagytam ezt a kiváló alkalmazást, melyet mindenkinek ajánlok telepíteni. Az Apple Watch, mint tudjuk bizonyos időközönként méri a pulzusunkat magától is, nem csak ha elindítjuk az alkalmazást vagy az edzésünket. A Watch-on sajnos csak legutolsó mért adatot láthatjuk. Ezzel az alkalmazással viszont visszanézhetjük az egész napi pulzus-adatainkat, megnézhetjük mikor voltunk feszültek, s mikor engedtük el magunkat. Szív problémák kiszűrésére is alkalmas, hisz ha azt látjuk, hogy egész héten 90-es pulzusunk van, testalkatunkhoz pedig egy 72-es szám passzolna, bizony érdemes felkeresni háziorvosunkat, egyeztetni vele az észrevételünket.

Cardiogram: Heart Rate Monitor

Cardiogram: Heart Rate Monitor

Fejlesztő: Cardiogram, Inc.

Ár: Ingyenes
Méret: 33.67 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Nagyjából ezek lennének azok, amiket úgy általánosságban ajánlanék az “almás-óra” tulajoknak. Sok fejlesztő támogatja alkalmazásával az Apple Watch-ot is, így érdemes körbenézni, hogy számunkra milyen lehetőségek vannak.

(ha nem jelenének meg az alkalmazások iPhone-os telepítés után az órádon, manuálisan telepítsd a “Watch” alkalmazásból a Számodra fontosakat)

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap