Hírek apple

Dátum: 2017-06-01 | írta: Zehy

0

Az Apple megkezdte a gyártását a Siri-vezérelt hangszórójának

Ez azt jelenti, hogy a jövő heti WWDC-n akár ott is lehet az eszköz.

Most minden arra mutat, hogy hétfőn kész lesz bemutatni az Apple az okos-otthook egyik új eszközét, de a Bloomberg embere Mark Gurman figyelmeztet, hogy csak jövőre lesz elérhető szélesebb körben az új játékszer.

Ezen kívül azt is elárulta, hogy akik látták már az eszközt, sajnálattal közölték, hogy nincs érintőkijelzője – ez ellentétes Ming-Chi Kuo elmélkedéseivel a témában.

Az Apple marketingvezetője szerint az intelligens hangszóróknak beépített kijelzővel kell rendelkezniük

Phil Schiller, az Apple marketing-alelnöke nemrég egy gyors interjút adott a Gadgets 360-nak, ahol megvitatták vele az App Store új árazását, az Amazon Echo-szerű okoshangszórók jövőjét, az Apple új programozási nyelvét, a Swiftet, és így tovább.

A Bloomberg egyébként azt is elárulta, hogy több hónapos tesztelés előzte meg a gyártást, állítólag Apple-alkalmazottak az otthonukban próbálgatták jó ideig az eszközt, hiszen a prototípus már múlt év végére elkészült.

Az Apple állítólag igyekszik megkülönböztetni a Siri hangszórót az Amazon Echo és a Google Home eszközeitől, így virtuális surround hangzást, az Apple Musicot és egyéb integrációkat is tartalmaz majd.

A Siri-hangszóró így a HomeKit segítségével alkalmas lesz az intelligens otthoni eszközök vezérlésére is, úgy mint fények, ajtózárak vagy redőnyök, melyekhez most iPad vagy 4. generációs Apple TV szükséges.

Az Apple egyelőre nem kommentálta a fenti híreszteléseket.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap