Bulvár

Dátum: 2017-06-14 | írta: Zehy

1

Megerősítették, hogy az egyik új iPhone vízálló lesz és vezeték nélküli töltéssel érkezik

Az új iPhone modellek egyike az idei évben a fenti “különlegességekkel” debütál majd – legalábbis az Apple egyik partnere a Wistron ezt erősítette meg.

A Yuanta Investment Consulting és a Fubon Securities elemzői azt állítják, hogy a Wistron a Foxconn-nal felosztja az 5,5 hüvelykes eszközök gyártását, ami azt jelenti, hogy a Wistron valószínűleg az egyik új Plus modellre kapott megbízást, így innen származhatnak az információk.

A Wistron egy olyan Apple partner, aki jelenleg viszonylag csekély számú iPhone SE és iPhone 6 mobiltelefont szállít be Indiába, így meglepő, hogy ilyen kijelentésekkel miért veszélyezteti üzleti tevékenységét, megerősítve egy olyan információt, amelyet a cupertinói cég még nem hozott nyilvánosságra…

A jelenlegi iPhone modellek nem víz-, csak cseppállóak, erre az Apple is kitér a weboldalán:

“Az iPhone 7, valamint az iPhone 7 Plus készülék por-, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat kontrollált laboratóriumi körülmények között végezték, és a készülék az IEC 60529‑es szabvány szerint IP67-es besorolású. A por-, cseppállóság és vízlepergetés nem állandó jellegű körülményekre vonatkozik, és a készülék ellenálló képessége a szokványos használat során csökkenhet.”

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:One Response to Megerősítették, hogy az egyik új iPhone vízálló lesz és vezeték nélküli töltéssel érkezik

  1. 123XYZ says:

    Ergo nem lesz rajta Lightning csatlakozó sem?! Az már tényleg a jövő lenne! ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap