Hírek

Dátum: 2017-06-29 | írta: @dmin

0

Az Apple Mac magához édesgeti a Windows tulajokat?

A Verto Analytics egy friss felmérésében megállapította, hogy a jelenlegi Windows-felhasználók közel 25 százaléka tervezi , hogy Apple-re vált 6 hónapon belül.

A Verto Smart Poll eredményei szerint, szinte az összes (98 százalék vagy több) jelenlegi Mac tulajdonos továbbra is Apple-s maradna a következő vásárlásánál. Ugyanakkor közel 21 százaléka a jelenlegi Windows laptop tulajdonosoknak, illetve 25 százaléka a jelenlegi asztali PC tulajdonosoknak azt válaszolta, hogy  a következő hat hónapban egy Mac-re váltanának.

Apple MacBook tulajdonos lettem 1.rész

Aki egyszerre több Apple eszközt is használ azt tudja, hogy a cég egy tökéletes ökoszisztémát épített ki, amely a felhasználót segíti. A történet onnan indul, hogy régóta van iPhone-om, amivel mindig is elégedett voltam. Nem kellett egy-két évente cserélni, hanem kiszolgálta azt az időt, melyre szánták.

És azok az aktuális Windows tulajdonosok, akik a felső fogyasztói sávhatárba (az éves átlagos jövedelem 150.000 dollár vagy több) esnek, 20 százaléka váltana almás gépre. Az alacsonyabb jövedelmű csoportoknak (20.000 dollár vagy annál kevesebb éves jövedelem) szintén nagyobb valószínűséggel váltanának Mac-re. Körülbelül 14 százalékuk szavazna bizalmat ennek a márkának.

Azonban a további lebontása azt mutatja, hogy ezek az alacsonyabb jövedelmű válaszadók a tízen- vagy huszonéves korosztályból kerültek ki, ami arra utal, szülői segítséget vennének igénybe.

Verto a felmérésben 6000 aktuális Windows PC-tulajdonost kérdezett meg, a 18 éves és annál idősebb korcsoportból az Egyesült Államokban.

apple

Forrás: iclarified

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap