Alkalmazás ios

Dátum: 2017-07-18 | írta: Tocso

0

iOS alkalmazásajánló sorozatokhoz – iTV ShowsA Trónok Harca új évadának indulása miatt jutott eszembe bemutatni ezt a iOS remek alkalmazást, ami sokat segít a sorozatok szerelmeseinek.

Magam is nagy sorozatimádó vagyok, mivel minden műfajban találni igazi gyöngyszemeket. Ezeket összegyűjtve úgy nézi meg az ember, ahogy akarja, akár hangulat, akár idő függvényében. Ha csak egy sorozatot nézünk végig az a legjobb, hisz tudjuk hol hagytuk abba, nincs probléma. Azonban, ha egy őszi időszakban párhuzamosan 6-7 sorozatot is nézünk, könnyen belekeveredhetünk, hogy mely részt láttuk, melyiket nem. Nem is beszélve arról, mikor pár Netflix-es sorozat is belekerül ebbe a listába.

Erre találtam már régebben egy nagyon jó alkalmazást, melynek iTV Shows a neve. A lényege nagyon egyszerű. Megtekintheted, hogy követett sorozataidból mely részeket láttad, illetve hogy mikor jön egy következő rész. Nálam őszi-tavaszi szezonban szokott gond lenni, amikor a legtöbb sorozat megy. Nézem a Gotham-et, a Mr. Robot-ot, a Flash-t, az Arrow-ot, a Stranger Things-et, de ott a Homeland, a Black Mirror és a Modern Family is. Általában nincs időm hétköznap ezeket megnézni, egy hétvége alatt pedig nem is tudom utolérni magam a részekkel. Ilyenkor használom az alkalmazást, hogy pontosan tudjam melyik részt kell kikölcsönöznöm és mely részeket láttam már.

A felület nagyon egyszerű, listázva látod a követett sorozataidat, a sorozat neve mellett pedig láthatod hány nap van még a következő részig. Ha pedig rányomsz a sorozat nevére részenként lebontva láthatod az évadokat és jelölheted be a már megtekintett részeket.

A alkalmazás hasznosságához természetesen elengedhetetlen, hogy egy rész után jelölgessük, hogy megtekintettük, de gyorsan hozzá lehet szokni.

Számomra mindenképp egy iOS alapalkalmazás, bátran ajánlom mindenkinek, hisz egyszerűsége egyben a nagyszerűségét is jelenti.

iTV Shows

iTV Shows

Fejlesztő: Antoine Gamond

Ár: 1090 HUF
Méret: 7.09 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

 

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap