Bulvár homepod facebook

Dátum: 2017-07-25 | írta: @dmin

0

HomePod konkurenssel sokkolna a Facebook?

Egyes jelentések azt sugallják, hogy a Facebook a saját intelligens hangszóróján dolgozik a HomePod és hasonló termékek elleni küzdelemben.

Hasonló jellemzőkkel rukkolnának ki a piacra, mint az Amazon Show, azonban 15 inches képernyőmérettel. Az ellátási lánc jelentései alapján a Facebook saját információs eszközén dolgozik, amely a vetélytársakkal szemben inkább a képi megjelenítésére koncentrál. Feltételezhetően a készülék a Facebook tartalmainak megjelenítésére szolgálna, ami megkívánja a nagy érintőképernyőt.

A DigiTimes úgy véli, hogy a készüléket a Pegatron Technologies fogja gyártani, míg a képernyő beszállítója az LG Display lenne.A készülék egy magnézium / alumínium ötvözetből készült alvázra épülne rá.

Az új kütyü kiadása 2018 első negyedévében várható. A jelentés egyébként azt is állítja, hogy az Alibaba, a Samsung Electronics és a Microsoft mind ráugrott erre a piacra .

Az Apple 349 dolláros HomePodját a 2016-os WWDC-n mutatták be és decemberben fogják piacra dobni. A HomePodot egy Apple A8 chip hajtja meg, amely a valós idejű akusztikai modellezést, a hangsugárzó formázást és a többcsatornás visszhang megszüntetését szolgálja. A Homepod vezérléséről a Siri gondoskodik.

Az Amazon Show az Apple HomePod előtt fog elindulni. 7 hüvelykes érintőképernyővel, 5 megapixeles kamerával és kettős két hüvelykes sztereó hangszórókkal rendelkezik, és 230 dollárért fogják árulni a világ legnagyobb webes áruházában.

Forrás: appleinsider

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Bike Race Pro: Motor Racing Bike Race Pro: Motor Racing
  Top Free Games
  HUF99.00

  Rush Rally 3 Rush Rally 3
  Brownmonster Limited
  HUF1,790.00

  Bloons TD 6 Bloons TD 6
  Ninja Kiwi
  HUF349.00

 • AppleHírek

 • TechNap