Hírek

Dátum: 2017-08-02 | írta: Zehy

0

Megdöbbentő mennyi iPhone-t adott már el az Apple!

1,2 milliárd. 1,2 milliárd. 1,2 milliárd.

A 10 évvel ezelőtti debütálása óta ennyi fogyott a világ legnépszerűbb okostelefonjából.

A nem mindennapi mérföldkövet és az Apple negyedéves bevételeit a Wall Street befektetőivel és elemzőivel tegnap osztotta meg Tim Cook, aki azt mondta:

“Egy évtizeddel a kezdeti iPhone indítás után már 1,2 milliárd iPhone-t értékesítettünk.”

$Csing-Csing$ – ismét nőttek az eladások a harmadik negyedévben

Tegnap este az Apple nyilvánosságra hozta a harmadik negyedéves eladási számaikat, amik mondhatni korrekt eredményt hoznak. Az Apple 45,4 milliárd dolláros pénzforgalmat bonyolított le, amiből 8,7 milliárd dollár volt a haszon. Ezzel 10% feletti nyereség növekedést értek el, ami igazán szép eredménynek tekinthető.

2016 júliusában az Apple elmondása szerint 1 milliárd iPhone-nál jártak, így egy év alatt 200 millió darab fogyott belőle.

Elképesztő számok, akárhonnan is nézzük.

Az idei júniusi negyedévben a cupertinói cég 41 millió mobiltelefont értékesített, ami 24,8 milliárd dollárt hozott az iPhone bevételben, és ezzel teljesítette is az elvárásokat.

Elismerve a “lenyűgöző” eredményeket, Cook elmondta, hogy az Apple látja a nagy igényeket a high end kategóriában, de a népszerűségét látva, az iPhone 7 megfelel ennek.

“Az iPhone 7 Plus értékesítése “drámaian” nőtt az adott időszakban 6s Plushoz képest a tavaly júniusi negyedévhez képest” – tette hozzá.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap