Hírek

Dátum: 2017-08-04 | írta: Tocso

0

Ezeket az iPhone tokokat ne használd!

Nem gondoltam volna, hogy egyszer egy olyan cikk születik, ahol egy viszonylag egyszerű telefontok okoz sérülést, de most már ez is kipipálva.

Az Amerikai Fogyasztóvédelmi Hivatal jelezte, hogy visszahívják a MixBin egyes iPhone 6, iPhone 7 és Plus verziós tokjait. Típust nem jelöltek meg, csak úgy fogalmaztak, hogy minden folyadékos terméküket, aminek hátlapján csillogó díszek vannak, ki kell venni az értékesítésből.

Ezek ugyanis veszélyeztetik a készülék tulajdonosának egészségét. Ha megsérül a tok, akkor kiszivárog a tokban lévő folyadék, ami bőrirritációt, vörösséget, viszketést és kémiai égési sérüléseket okoz. Na, pont ezeket nem akarja hallani egy tulajdonos, ha épp egy telefontokról van szó.

A tokokat főleg Amerikában, Kanadában és Mexikóban árulták többet közt olyan cégek mint az Amazon vagy a Victoria’s Secret.

A MixBin teljesen együtt működik a hatóságokkal és fényképekkel próbálja segíteni a vásárlókat, hogy azonosíthassák a veszélyes tokokat. Akik ilyennel rendelkeznek, természetesen teljes visszatérítést kapnak majd.

Azt hiszem, az ilyen esetekre szokták mondani, hogy “nem minden arany, ami fénylik”. Lehet, hogy egy jó helyen találunk egy viszonylag olcsó, jól kinéző tokot, de óvakodjunk az ilyen folyadékos megoldásoktól. Nem tudjuk milyen anyagok lehetnek benne, a kipárolgás megakadályozása érdekében, így egy esetleges kilyukadás után sem tudjuk milyen hatása lesz majd ránk.

Forrásappleinsider

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap