Bulvár

Dátum: 2017-08-08 | írta: Tocso

0

Számomra eddig ez a kép a legszebb az iPhone 8-ról

Lassan egy hónapra szűkül a várakozási idő a következő generációs iPhone bemutatójáig, de szinte már mindent tudunk róla.

A kivédhetetlen kínai szivárogtató gépezetnek köszönhetően nem sok meglepetés ér majd minket az új iPhone bemutatóján. Ez sokat elvesz a keynote és az iPhone varázsából, de hát az emberi kíváncsiság leküzdhetetlen.

A HomePod szoftveréből tudjuk, hogy milyen dizájnra számíthatunk az Apple-től, a kínai hírportálok pedig összeszedték nekünk az újdonságokat.

Így fog kinézni az iPhone 8!

Nem, ez most nem pletyka és nem találgatás, maga az Apple árulta el az ősszel érkező telefon kinézetét! A HomePod hivatalos kódjából került ki az alábbi fotó, ergo 100%-ra vehetjük, hogy ilyen lesz az iPhone 8!

Ezekből 80%-os bizonyossággal tudjuk, hogy fog kinézni és mit fog tudni az iPhone. Ezeket digitálisan már sokszor megalkották, azonban most egy hétköznapi képet is láthatunk az elképzelt iPhone 8-ról.

Evan Blass a Twitterére töltött fel egy képet, melyen egy infók alapján renderelt iPhone 8 látható egy biciklis tokban.

A tok masszivitása és határozottsága miatt még vagányabbnak tűnik az iPhone. Mondjuk a megnövekedett, szinte élek nélküli kijelző, a dizájnolt előlapi kamera, a hangszóró és az áthelyezett Touch ID miatt már amúgy is instant vételnek néz ki, de így tokban még inkább vásárlásra csábítja az embert.

Remélem azért nem sikerült mindent kiszivárogtatni az új iPhone-ról és szállít még valami meglepetést az Apple a bemutatóra. A képet elnézve az se baj, ha nem, hisz ezzel is megvolnánk, de azért nagy ováció fogadná a bejelentést, ha valami meglepetés is terítékre kerülne.

Forrás: CultofMac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap