Hírek apple

Dátum: 2017-08-12 | írta: Tocso

0

Apple Watch és Trónok Harca… bizony vannak közös szálak

Napjaink legnépszerűbb sorozata kétség kívül a Trónok Harca, mely a nézettségi és letöltési listákat is vezeti –
most az Apple Watch is bekapcsolódott a “nézésébe”.

Aki nézi annak azt hiszem nem kell bemutatni mi is a Trónok Harca, aki pedig még nem látta, az adjon neki egy esélyt, hisz egy remek sorozat. Már a hetedik évad kezdődött el idén, s sajnos már túl is vagyunk a felén. Rövidebb évadot kapunk idén, de ennek kompenzálása érdekében eseménydúsabbak a részek.

Ez nem is nagyon kötődne egy Apple hírportálhoz, azonban a Cardiogram nevű alkalmazás készítői kicsit összekapcsolták az Apple termékét és a sorozatot. Megkértek 300 embert, hogy miközben nézi a sorozatot, kapcsolja be Apple Watch-án a folyamatos pulzus mérést. Így a Cardiogram alkalmazással vissza lehetett nézni, hogy percről-percre hogy változik a pulzus a jelenetek hatására.

Körülbelül 2,3 millió mérés történt az első négy rész alatt és sok dolog leszűrhető belőlük. Nem meglepő módon a legmagasabb pulzus számot Jamie Lannister, Daenerys Targaryen és Drogon jelenete hozta a negyedik részből. Tyrion Lannister is érdekli az embereket, mivel négyük jelenete átlagosan 91-es pulzust jelentett, ami erős izgalmi szintnek számít.

A legnagyobb pulzusszámot generáló jelenet – amiben nem történt akció -, Arya Starkhoz köthető még az első részből. A jelenet, ahol azt mondja ” A tél eljött a Frey házért” átlagosan 83,2-es pulzust mutatott, ami még mindig izgalmi szintnek tekinthető.

Utána Daenerys és John Snow beszélgetése, majd Euron Greyjoy és Cersei Lannisterhez megállapodása, ezután Daenerys és Varys hűségkérdése érdekelte még az embereket legjobban.

A Cardiogram alkalmazás persze főleg egészségügyi célokat szolgál, inkább ingyen reklámért csinálták meg ezt a tesztek. Ennek ellenére érdekes az alkalmazás ilyen téren való alkalmazása, de a célra mindenképp megfelelő. Nekem már régóta fent van iPhone-on és néha végigfutom a Watch által mért pulzus adatokat, a biztonság kedvéért.

Nektek is a negyedik rész vége volt a kedvencetek ?

ForrásAppleInsider

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Farming Simulator 20 Farming Simulator 20
  GIANTS Software GmbH
  HUF2,290.00

  Real Drift Car Racing Real Drift Car Racing
  Real Games SRLS
  HUF199.00

  Incredibox Incredibox
  So Far So Good
  HUF1,490.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap