Bulvár apple

Dátum: 2017-08-15 | írta: Tocso

0

Hiába akarjuk, mégsem lesz Bond kütyü az Apple Watch 3

Sokat fejlődött az első generációja óta az Apple Watch, azonban ahhoz még nem eleget, hogy az idén egy igazán high-tech cucc érkezzen.

Sokan pletykálnak arról, hogy idén is lesz új Apple Watch modell tele újdonságokkal. Ilyen az új dizájn, önálló eszköz lesz, több egészségügyi értéket tud figyelni ésatöbbi. Ezzel szemben a mostani infók szerint ezekből aligha lesz valamit.

Szerintük nem lesz sem dizájn váltás, sem több érzékelő, nemes egyszerűséggel az idei modell új “újdonsága” az LTE képességben merül ki. Ez elég életszerű kijelentés több szempontból is.

Az első maga technológia. Az Apple Watch amúgy is már pengeélen táncol az belehelyezett érzékelők és az akkumulátorok kapacitása miatt, így újabb érzékelőket csak az akkuidő csökkenésével lehetne belehelyezni. A másik is hasonló ok, mégpedig hogy hiába a folyamatos fejlesztések, nincs eléggé miniatürizált egészségügyi szenzor, így nincs is mit belehelyezni.

A dizájnnal kapcsolatban pedig csak saját véleményem van, de reálisnak gondolom. Ahogy a hagyományos óra dizájnját sem firtatják, úgy az Apple Watch is követi a jól bevált formát. Ha majd a technológia szükségessé teszi a dizájnváltást, akkor biztos lép az Apple, de addig is nem valószínű megújulás ezen a téren.

De ne feledjük, hogy az LTE chip belehelyezése is kiváló mérnöki munka lenne. Illetve így a Watch már képesebb lenne önálló eszközként is működni, nem támaszkodna mindenben az iPhone-ra. Árusítása pedig olyan lehet majd, mint az iPad esetében, hogy lesz a hagyományos Watch és az LTE képes Watch, így mindenki maga döntheti el, melyik a jobb választás számára.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Farming Simulator 20 Farming Simulator 20
  GIANTS Software GmbH
  HUF2,290.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  WORMS WORMS
  Team17 Software Ltd
  HUF699.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  RFS - Real Flight Simulator RFS - Real Flight Simulator
  RORTOS SRL
  HUF199.00

  F1 2016 F1 2016
  The Codemasters Software Company Limited
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap