Hírek

Dátum: 2017-08-16 | írta: Tocso

0

Kínában már kapható az iPhone 7 Plus cuki kistesója

Mint köztudott Kínában sok mindent lehet kapni, legyen szó akár minőségibb dolgokról, akár hulladékokról és ugye szép iPhone klónokat.

A Soyes 7S napokban került a boltok polcaira, s legjobb tulajdonsága, hogy megismerhetjük az iPhone 7 Plus kistesóját. Igen, ugyanis a Soyes külseje tökéletesen megegyezik az iPhone külsejével kivéve egy szó szerint pici dologban. A Soyes ugyan is egy mindössze 2,52 inces kijelzőt kapott szemben a “nagytestvér” 5,5inc-ével.

 

Természetesen nem ez az egyetlen különbség, hisz az almás eszköz fullHD kijelzőjének közelébe se ér a maga 432×240-es felbontásával. Akinek anno volt Java-s telefonja, tudja hogy ez instant pixeltengert jelent. Hardver szinten sem lett erős, hisz egy egymagos 1,3Ghz-es processzor hagyja, 1gb RAM-mal,ami mondjuk már nem rossz, mind ez 8gb tárhellyel.

A kamerára sem költöttek sokat, melyek közül a hátulsó 5mpx-es, mígy az elülső csak 0,3mpx felbontású. Az akku méretéből adódon csak egy 800 mAh-ás apróság, amely egy ilyen hardvert azért meghajt 1-2 napig. A Wifi, Bluetooth, LTE és GPS funkció már kötelezőnek mondató és az iOS-nek ható Android is nagyon szép munka. 😀

Maga a készülék egy hamisítatlan (haha) kínai klón, melyet csak a tényleg tökéletesen kivitelezett váz és a 2,52 inces kijelző emel ki a tömegből. Árról nem tudunk, de biztos alacsonyan tudták tartani ilyen hardver mellett.

Kínában sok a jól sikerült klón, amelyek tényleg szinte mindenben hasonlítanak az eredeti iPhone-okhoz, úgy hogy ha magánszemélytől veszünk iPhone-t, nézzük meg jól mi van a dobozban.

Forrás: cultofmac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap