Bulvár

Dátum: 2017-08-23 | írta: Zehy

0

Mikor érkezik az iPhone 8?

Mint eddig sokszor, idén is szeptemberre várja mindenki az Apple nagy bejelentését, de egyes pletykák ennél kicsit tovább mentek és napra pontosan lőtték be a menetrendet.

A nagy eseményre vagyis a keynote-ra állítólag szeptember 12-én kerül sor, ami megfelel a “szeptember közepe” kritériumnak, így akár valós dátum is lehet az iPhone bemutatására.

Egy francia almás-blog szerint ugyanis az Apple nemrégiben tájékoztatta a mobilszolgáltatókat, hogy 12-én megtörténik a bejelentés, ez alapján pedig 15-én már meg is indulhat az előrendelés.

Ezen a vonalon tovább is mehetünk, az eddigi évek tapasztalata alapján tehát szeptember 22-én a boltokban lehet az iPhone 8 – állítják a franciák, nem megerősített forrásra hivatkozva.

Szokás szerint az Apple nem mond semmit ezzel kapcsolatban, így szokás szerint érdemes szkeptikusan hozzáállni a dologhoz.

Ettől függetlenül tényleg van ráció a dologban, bár elég sok információ jött már az iPhone 8 csúszásáról, így ezzel együtt az októberi-novemberi dátum is felmerült, így továbbra sem lehetünk biztosak semmiben.

Forrás: CultofMac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap