Nagyvilág samsung

Dátum: 2017-08-27 | írta: Tocso

0

Már HomePod-ból is sajátot akar a Samsung

A Note 8 kapcsán meginterjúvolták a Samsung elnökét, aki elejtett pár szót a jövőbeli terveikről is.

A Samsung sokszor szereti versenytársai eredményeit megnézni, majd aszerint hozza meg saját döntését. Így nincs nagy kockázata, mégis stabilan tudja tartani eladásait. Hasonló most is a helyzet, miszerint a Samsung is piacra dobja saját okos-hangszóróját.

Miután az Apple a WWDC-n bemutatta saját hangszóróját, a távol-kelet óriás egyik vezetője elejtette egy interjúban, hogy ők is nagyon régóta dolgoznak saját megoldásukon. Hogy ezt ki mennyire hiszi el, azt mindenki maga dönti el. Azonban a tény, hogy sem egy pletyka, sem egy kémfotó nem érkezett az eszközről, kicsit labilissá teszi a kijelentést.

A mostani interjúban is csak annyit mondott a vezető, hogy “talán hamarosan bejelentjük, már egy ideje dolgozunk rajta”. Majd azzal folytatta, hogy “kiváló felhasználói élményt szeretnének nyújtani a Samsung eszközzel”. Ennél többet nem tudtak kisajtolni az interjúalanyból, de már ez is több, mint a semmi.

A Samsung saját megoldása is valószínűleg saját virtuális asszisztensükre, a Bixby-re épül majd és ezzel kívánnak majd harcba szállni az Apple és az Amazon ellen. Lesz dolga rendesen a koreai gyártónak, hisz elég nagy lemaradásban vannak. Egyrészt Bixby csak nemrég vált elérhetővé angol nyelven a nagyközönség számára, és nem olyan okos, mint Siri. Másrészt pedig az Apple-nek ott volt a Beats, mint hangeszköz gyártó cég, így elég sok tapasztalattal rendelkeztek a hangszórók készítésében.

Az idő pedig a dél-koreaiak ellen dolgozik. Decemberben érkezik a HomePod, amivel az Apple biztos vinni fogja a karácsonyi szezont. Ha addig nem dobják piacra saját megoldásukat az Amazon és az Apple mögött annyira lemaradnak, hogy nem sok esélyük lesz nagyobb piaci részt szerezni.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Doodle God™ Doodle God™
  JoyBits Ltd.
  HUF99.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Implosion - Never Lose Hope Implosion - Never Lose Hope
  Rayark International Limited
  HUF199.00

  True Skate True Skate
  True Axis
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap