Hírek homepod

Dátum: 2017-08-31 | írta: @dmin

0

Az Apple HomePod Sony verziója indáháuz!

A berlini IFA kiállításon ugyan nem vesz részt az Apple, ahogy más eseményeken sem, azonban egyes termékeinek klónjai rendre felbukkannak, most a HomePod van soron.

A Sony gondolt egy merészet és elkészített egy részleteiben HomePod-t tartalmazó eszközt, amely a hangzatos LF-S50G névre hallgat. Természetesen a személyi asszisztens is belekerült az eszközbe, és mivel ilyennel nem rendelkezik a Sony a választás a Google Assistant megoldására esett.

Az LF-S50G természetesen használható más intelligens otthoni eszközök, például fények és termosztátok vezérlésére. A beépített Google Asszisztensen kívül a japánok nem foglalkoznak túl sokat a finomabb részletekkel.. Ez akár gyengébb hangminőséget is jelenthet, amit az ár ismeretében szinte biztosra veszünk.

Amit tudunk, az az, hogy párosítani tudjuk a telefont az LF-S50G készülékkel Bluetooth vagy NFC segítségével. A fröccsenés ellen védett kialakítása azt jelenti, hogy a konyhában tarthatjuk, ha úgy kívánjuk. Az IPX3 vízállóságú modul nem teljesen vízálló. A beállításához használhatjuk a a Google Home alkalmazást, hogy csatlakoztassuk az otthoni hálózatához. Beépített Chromecasttal is rendelkezik, ami tovább növeli zenehallgatási lehetőségeinket.

Az ára 200 zöldhasú lesz, ami Európában 199 eurót tesz ki, azonban egyes országokban használhatatlan lesz a Google területi korlátozásai miatt.

Forrás: endgadget

 

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Farming Simulator 20 Farming Simulator 20
  GIANTS Software GmbH
  HUF2,290.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  WORMS WORMS
  Team17 Software Ltd
  HUF699.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  RFS - Real Flight Simulator RFS - Real Flight Simulator
  RORTOS SRL
  HUF199.00

  F1 2016 F1 2016
  The Codemasters Software Company Limited
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap