Hírek homepod

Dátum: 2017-08-31 | írta: @dmin

0

Az Apple HomePod Sony verziója indáháuz!

A berlini IFA kiállításon ugyan nem vesz részt az Apple, ahogy más eseményeken sem, azonban egyes termékeinek klónjai rendre felbukkannak, most a HomePod van soron.

A Sony gondolt egy merészet és elkészített egy részleteiben HomePod-t tartalmazó eszközt, amely a hangzatos LF-S50G névre hallgat. Természetesen a személyi asszisztens is belekerült az eszközbe, és mivel ilyennel nem rendelkezik a Sony a választás a Google Assistant megoldására esett.

Az LF-S50G természetesen használható más intelligens otthoni eszközök, például fények és termosztátok vezérlésére. A beépített Google Asszisztensen kívül a japánok nem foglalkoznak túl sokat a finomabb részletekkel.. Ez akár gyengébb hangminőséget is jelenthet, amit az ár ismeretében szinte biztosra veszünk.

Amit tudunk, az az, hogy párosítani tudjuk a telefont az LF-S50G készülékkel Bluetooth vagy NFC segítségével. A fröccsenés ellen védett kialakítása azt jelenti, hogy a konyhában tarthatjuk, ha úgy kívánjuk. Az IPX3 vízállóságú modul nem teljesen vízálló. A beállításához használhatjuk a a Google Home alkalmazást, hogy csatlakoztassuk az otthoni hálózatához. Beépített Chromecasttal is rendelkezik, ami tovább növeli zenehallgatási lehetőségeinket.

Az ára 200 zöldhasú lesz, ami Európában 199 eurót tesz ki, azonban egyes országokban használhatatlan lesz a Google területi korlátozásai miatt.

Forrás: endgadget

 

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap