Bulvár

Dátum: 2017-09-05 | írta: Zehy

0

A 10. évfordulós Apple telefont nem iPhone 8-nak fogják hívni, hanem iPhone X-nek vagy iPhone Editionnek

Az utolsó pillanatban érkezett az alábbi hír, miszerint az eddig mindenhol iPhone 8-nak feltüntetett eszközt végül nem így fogják hívni, de nem is a soron következő iPhone 7s-nek.

A holland iCulture forrásai szerint a legnagyobb, OLED kijelzős iPhone az “X” utónevet kapja majd, de más érdekességekkel is előrukkoltak.

Mielőtt ezekre rátérnénk, érdemes egy pillanatra felidézni, hogy a 10,5 hüvelykes iPad Pro pontos kiadásának dátumát tökéletesen belőtte az iCulture, így sokan hitelt érdemlőnek tartják az oldalt.

Na, ha a fenti iPhone X név nem lenne elég, a hollandok tovább mentek és más meglepőt is mondtak, ezek alapján pedig a szeptemberi line-up így fog kinézni

– OLED iPhone → iPhone X (kiejtve iPhone 10)
– iPhone 7s → iPhone 8
– iPhone 7s Plus → iPhone 8 Plus

Mindeközben azt is hozzátették, hogy pár nappal a bemutató után megnyílik az előrendelés lehetősége, szeptember 12-én pedig már az első körös üzletek polcain lesz az iPhone akármi.

A fentieket egyébként többen és több helyről is pedzegették már, de iPhone X helyett az iPhone Edition is felmerült, mint név.

A szerkesztőségünk véleménye szerint nincs ezzel semmi gond, nyugodtan elmaradhat végre a kissé unalmasnak tűnő S-vonal, mely egyébként is mindig csak egy hardverileg felturbózott újrakiadásnak tűnt.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap