Bulvár

Dátum: 2017-09-06 | írta: Zehy

0

Az Apple állítólag versenyben van a James Bond sorozat jogaiért

A Warnes Bros, a Sony, a Universal és a Fox is a jelöltek között, de még az Amazon is bejelentkezett a 007-es ügynök kalandjaira.

A The Hollywood Reporter szerint a jelenlegi tulajdonos az MGM több mint 2 éve foglalkozik a franchise eladásával, melynek értéke 2 és 5 milliárd dollár között van.

Az értékesítés rengeteg izgalmat rejt magában a kívülállók számára is, hiszen az egyik legnagyobb független tulajdonban lévő “kihasználatlan brandről” beszélünk a Star Wars után.

Ennek ellenére a hozzáértők szerint van egy kis hiba a hírben – és nem is túl nagyok az Apple esélyei ebben a versenyben -, hiszen saját bevallásuk szerint 1 milliárdot kívánnak “csak” fordítani erre a vonalra 2018-ban, így hiába van meg a forrás rá elvben, ez bőven túlmutatna az elképzeléseiken.

Jövőre 1 milliárd dollárt költ az Apple saját “televíziós” kontentre

Ez legalább 10 saját vagy megvett televíziós műsort jelent. A tervek szerint az Apple az Apple Music tagjaihoz díjmentesen juttatja el továbbra is a tartalmat, a nemrég bemutatott Carpool Karaoke-hoz hasonlóan. Az Apple bemutatta az 59.

A találgatást az is nehezíti, hogy a kívülállók számára nem világos pl. az sem, hogy az MGM csak a filmes jogokat árulja vagy esetleg más is van a csomagban.

A 250 milliárdos készpénzvagyon tehát nem jelent végtelen költekezést, ennek ellenére érdekes eljátszani a gondolattal, hogy mit kezdene az Apple egy ekkora márkával, mint a 007-es története.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap