Blog apple watch

Dátum: 2017-09-17 | írta: Tocso

0

Apple Watch Series 3 – egy Apple Watch tulaj szemével

Ha van már Apple Watch-od, akkor a bemutatóból már tudod miért jó az új Watch, ha nincs akkor most elolvashatod.

Az Apple Watch első szériájának az volt a varázsa, hogy ez volt az első, tényleg sokat tudó okos-óra a piacon. Megjelenése előtt már több márka is gyártott erre a piacra, azonban ők nem tudták pontosan mi is kell az embereknek. Az első szériás Watch ezt a problémát megoldotta és megmutatta, hogy elsősorban sportra, illetve értesítések kezelésére.

Aztán jött a második széria, ami megmutatta, hogy milyen irányba indul tovább vele az Apple. Teljesen vízálló lett, így már a vízi sportok is bekerülhettek az edzés alkalmazásba. Hardverileg is erősödött, ami szükség is volt, mivel az első szériás chip picit lassú volt. Sport terén tehát rendeződtek a dolgok, az értesítéseket is nagyon jó lehetett kezelni, azonban maradt egy nagy probléma, az iPhone-függés.

A második szériában megjelenő GPS modul megtette az első lépést a függetlenség irányába. Ezután nem is kellett sokat várni a majdnem tökéletes függetlenségre, a Series 3-ra. Mivel sikerült egy LTE modult is belerakni egy ekkora házba, végre önálló adatforgalmat is tud generálni, tehát nincs szükség iPhone-ra közvetítő elemként. Fogadhatunk hívást anélkül, hogy az iPhone mellettünk lenne, streamelhetünk zenét Apple Music-ról edzés közben és más egyéb dolgokat, amihez eddig iPhone kellett.

 

Hogy kinek mennyire éri meg váltani, az nagyon egyén függő. Én azt mondanám, hogy az elsőre széria tulajdonosoknak érdemes ha megtehetik. Második széria tulajoknak azonban érdemes várni még egy generációs, mivel itt már nem akkora a fejlődés.

Sajnos azért vannak negatívumok is. A héten közzétett információk szerint Magyarországon nem lesz elérhető az Watch-csokból a Series 3 LTE modell. Ez azt jelenti, hogy csak az erősebb hardvert kapjuk meg, jobb mikrofonnal, illetve pontosabb szenzorokkal. Továbbá úgy néz ki, hogy a külföldi LTE képes Watch-okat sem lehet itthon használni, mivel azok hálózatspecifikusat lesznek, de pontos információt csak megjelenés után kapunk.

Ha nincs Watch-od, de kétkedsz a szükségességében, akkor válaszd az Series 3 modellt, mert azzal biztos nem hibázol. Lehet, nem a legolcsóbb kiegészítő, de biztos, hogy hosszú évekre hűséges megbízható társad lesz, ami folyamatosan figyeli az egészséged. De ha még is működnek az LTE-s verziói itthon és olyat szerzel be, biztos hogy egy csúcs szuper óra lesz a kezeden.

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Lapse: A Forgotten Future Lapse: A Forgotten Future
  Stefano Cornago
  HUF99.00

  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Papa\'s Mocharia To Go! Papa\'s Mocharia To Go!
  Flipline Studios
  HUF699.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

  Geometry Dash Geometry Dash
  RobTop Games AB
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap