Tippek és Trükkök ios 11

Dátum: 2017-09-20 | írta: Tocso

0

Egyelőre marad a legidegesítőbb iOS 11 funkció

Sokunk frissíthetett iOS 11-re, melyben rengeteg újdonság és változás is érkezett, bár némelyik elég zavaró lehet.

Az évenkénti nagy frissítést, az iOS 11-et ismét egész jól összerakta az Apple. Apró hibák persze maradhattak még a major frissítésben a béta tesztek ellenére is, de azokat folyamatosan javítja majd az Apple.

Sajnos egy általam hibának vélt dolog maradt az iOS 11-ben, legalább is egyelőre, de reméljük meggondolja magát az Apple. Biztos sokan észrevettétek már, hogy ha a Control Centerből kapcsolod ki a Bluetooth-t vagy a Wi-Fi-t, akkor az nem kapcsol ki teljesen. Bár a csatlakozást leveszi az eszközről, maga a hardver bekapcsolva marad, ami elég kellemetlen tud lenni.

Az iOS 11 első bétájában jelent meg a változás, melyről szerintem mindenki azt hitte, hogy csak átmeneti hiba, majd javítja az Apple. Ez sajnos nem így lett, hanem

egy új funkciót kaptunk.

Így a Control Centerből csak letiltani tudjuk a csatlakozásokat, ha ki akarjuk kapcsolni valamelyik hardverelemet, akkor a Beállításokba kell belépnünk, mint régen.

Az Apple valószínűleg azért váltott a megszokottról, hogy az Apple Watch, a helymeghatározás és más hasonló funkciók pontosabban fussanak. Ugyanis, ha ez a két modul aktív, akkor szinte tökéletesen meg tudja határozni helyzetünket az iOS, míg kikapcsolt állapotban ez elég pontatlan lehet. Az Apple azonban azzal nem számolt, hogy sok esetben ez az akku idő csökkenéséhez vezethet, így duplán szívatja a felhasználókat.

Szóval, akinél gyorsabban merülne az iOS 11, annak érdemes a Beállításokból kikapcsolni a Wi-Fi-t vagy a Bluetooth-t, akinek pedig nem nagyon változott az akku idő, az használja továbbra is úgy.

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Geometry Dash Geometry Dash
  RobTop Games AB
  HUF699.00

  Terraria Terraria
  505 Games (US), Inc.
  HUF1,790.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

 • AppleHírek

 • TechNap