Bulvár iphone

Dátum: 2017-09-26 | írta: Tocso

0

iPhone SE-be költöztetett iPhone X? – Jöhet!

A koncepció-rajzokkal sokszor az a baj, hogy nagyon elrugaszkodnak a valóságtól, de szerencsére ezzel az iPhone elképzeléssel nem ez történt.

Egy koncepciókra szakosodott oldal elképzelte, milyen is lenne az iPhone SE, ha a jubileumi X-ről mintáznák. Nem teljesen lehetetlen elképzelés, hisz technikailag kivitelezhető. Az egyetlen hátránya a dolognak, hogy eltűnne a viszonylag olcsó iPhone modell a termékpalettáról, de ez legyen talán a legnagyobb baj.

A készítők mindent belepakoltak a jellegzetes SE házba, ami a X-est jellemzi és a végeredmény igencsak impozáns. Megjelenésben biztos ott van a csúcson a készülék, mérete pedig sokak számára pozitívum lehet. Mivel az egész előlap kijelző lett, így a kijelző is 4,7 inch-re nőtt, miközben ugyan úgy használható egy kézzel is.

A képek engem meggyőztek, bár a Plus méretét már megszoktam, így fura lenne újra kisebb kijelzővel a mindennapokban. Ennek kárpótlására persze ott az OLED kijelző, Face ID és a kiváló kamera… reméljük az Apple is gondolkozik hasonló készüléken.

Forrás: 9to5mac

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap