Hírek iphone

Dátum: 2017-10-08 | írta: Tocso

1

Az iPhone 6s-re visszarakható az iOS 10

Az Apple csendben újra engedélyezte az iPhone 6s tulajoknak a visszalépést az iOS 11-ről.


Ismerjük az Apple agresszív szoftverfrissítési politikáját. A legújabb szoftver megjelenése után csak pár napig tudunk visszatérni a régebbi verzióra, utána bezárja a lehetőséget a cég. Ezzel növelik az iOS készülékek biztonságát és nem lesz annyira megosztott a szoftverhasználat, mint Android esetében.

Nem írja alá az Apple tovább az iOS 10.3.3-as és a 11-es firmware-t

Tegnapig volt lehetőség ezeknek a szoftvereknek a visszaállítására, mostantól már csak iOS 11.0.1 vagy 11.0.2-es verzióra lehet. Ez azoknak lehet igazán rossz hír, akik eddig nem voltak megelégedve az új iOS szoftverrel, hiszen most már nem tudják visszarakni a régebbi, sokaknál sokkal simábban működő iOS 10.3.3-as verziót.

Ez egy kicsit zavaró, de elviselhető megoldás az Apple-től, ha minden rendben van a megjelent szoftverrel. De az iOS 11-gyel rengeteg a probléma. Már iOS 3 óta használok Apple termékeket, de ennyire félresikerült megjelenéssel még nem találkoztam. Az új szoftver hemzseg a hibáktól és nélkülöz minden optimalizációt. Már megkezdte az Apple a tűzoltást az iOS 11.0.1/2 szoftverekkel, de még messze az elvárt szint.

Ezt a saját iPhone 6s Plus-omon keresztül tudtam meg iOS 11.0.2 telepítése után. A legtöbbet használt alkalmazásaim akadoztak vagy összeomlottak használat közben. A hang sok esetben eltűnt, pedig azt jelezte, hogy maximális hangerőn vagyok, ami ébresztés esetében volt hatalmas probléma. A hibákat még lehetne sorolni, melyre csak egy megoldást találtam. Felraktam az iOS 11.1 nyilvános béta verzióját, amivel megszűnt a hibák egy része, legalább alap szinten tudom használni a telefonom.

Hogy ez csak az iPhone 6s vagy más iPhone tulajokat is érinti-e megmondhatjátok Ti is, de a hibát úgy néz ki, az Apple is elismeri. Bár megszűnt a visszalépési lehetőség iOS 10-re, az Apple mégis engedélyezi azt, de csak az iPhone 6s tulajoknak. Ez tehát egy jó félmegoldás, de nem a legjobb, hiszen kiszúrás a többi felhasználóval.

Hogyan töltsük vissza az iOS 10-et az iOS 11 telepítése után?

Tippek és Trükkök Ha esetleg elakadtál vagy hibába ütköztél az iOS 11 telepítése során, esetleg nem tetszik az új rendszer vagy az eszközöd sebessége az új szoftverrel, itt a megoldás!

Reméljük tehát, hogy az iOS 11.1 végleges verziójával megoldódnak ezek a hibák és minden iPhone tulaj megkapja azt az iOS élményt, amit megszoktunk.

Forrás: RedmondPie

Címkék:One Response to Az iPhone 6s-re visszarakható az iOS 10

  1. Peter Molnar says:

    Nekem error 6-tal visszadobja 🙁 6s, Samsung proci

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap