Bulvár apple

Dátum: 2017-10-13 | írta: Tocso

0

2020-ban jöhet az első hajlított kijelzős Apple termékek

Egy belsős munkatárstól érkezett a hír, az Apple és az LG már a jövőt tervezi.

Egy névtelen forrás azt állítja, hogy Apple-vel összedolgozva az LG létrehozott egy privát csoportot. A csapat az LG Innotek nevű leányvállalatánál tevékenykedik majd, céljuk pedig a hajlítható áramköri panelek létrehozása.

Ez leghamarabb 2020-ra készülhet el, tehát az első ilyen kijelzőre legalább három évet kell várnunk. Prototípus kijelzők már most is vannak, de azok nem alkalmasak még a hétköznapi használatra. A Samsung is hasonló problémákkal küzd, mint az LG. Hiába a fejlett technológia és a kijelző tervezési tapasztalat, még mindig nem tudták megoldani, hogy a hétköznapokban is használható legyen a kijelző. Pedig úgy gondolták, hogy már jövőre érkezhet ilyen kijelzős termékük. De ők is belátták, hogy még nem áll készen a technológia.

A hajlított kijelzőt először valószínűleg az Apple Watch-ban használja az Apple, aztán jöhetnek az iPhone-ok, iPadek és más kijelzős készülékek. Ez azonban még nagyon a jövő, hisz még ha 2020-ra meg is indul a tömeggyártás, még jó pár év, míg a piac számára eleget tudnak majd termelni.

Addig is egyelőre érjük be annyival, hogy az Apple előre tervez, szóval biztos van még pár Face ID-hoz hasonló zseniális okosság az ötleteik közt.

Forrás: idownloadblog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap