Hírek arkit

Dátum: 2017-10-16 | írta: Tocso

0

Nagyon népszerűek az ARKit alapú játékok

A Sensor Tower nevű elemző cég felmérést végzett, hogy miképpen teljesítenek az ARKit alapú alkalmazások, a végeredmény pedig elég biztató az Apple számára.

Az elemző cég felméréséből kiderül, hogy az iOS 11 megjelenése óta kb. 3 millió alkalommal lettek letöltve ilyen alkalmazások. Ezek közül toronymagasan a Játékok szekció vezet a maga 35%-ával, majd jönnek a Segédprogramok és a Szabadidősek. A cég kihangsúlyozta, hogy ezek mind ARKit alapú alkalmazások, tehát nem csak kiegészítettek egy létező alkalmazást vele, hanem erre a funkcióra építették az appot.

A leglátványosabb ARKit játékok a legnépszerűbbek , mint azt várni lehetett. Ott az AR Dragon, mellyel saját AR sárkányunk lehet, vagy a keynote-on demózott Zombie Gunship.

A nem-játék kategóriában pedig az egyik legmenőbb app az Ikea alkalmazása. Az appjuk toronymagasan vezet. De a különböző méréseket lehetővé tévő alkalmazások is ott vannak a nyomában.

Az Apple tehát örülhet az eredményének, népszerű lett az ARKit. Nem is véletlen, hisz az ARKittel tényleg szórakoztató és hasznos AR alkalmazások készülhetnek. És ebben is mutatkozik az Apple ereje mostanában. Nem új technológiát mutatnak be, hanem egy már létezőt, de azt úgy megcsinálva, hogy a felhasználók ténylegesen tudják használni azt.

Nem mellékesen további jó hír, hogy az ARKit tovább növelte az AppStore letöltéseit és továbbra is a legjobb alkalmazásbolt a piacon.

Forrás: macrumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Farming Simulator 20 Farming Simulator 20
  GIANTS Software GmbH
  HUF2,290.00

  Real Drift Car Racing Real Drift Car Racing
  Real Games SRLS
  HUF199.00

  Incredibox Incredibox
  So Far So Good
  HUF1,490.00

  Doodle Jump Doodle Jump
  Lima Sky
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap