Hírek

Dátum: 2017-10-18 | írta: Zehy

1

Itt az iPhone 8, de nem kell senkinek. Szárnyal az iPhone 7

A KeyBanc Capital Markets elemzője, John Vinh szerint az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban az iPhone 7 lenyomta az iPhone 8 eladásokat. Mindezt a szállítói láncokkal készített felmérés adataira hivatkozva állítja.

Hihetetlennek tűnik a dolog, de az Apple úgy néz ki, nagyon elszámolta magát, hiszen nagy valószínűséggel a rövidesen érkező iPhone X van hatással a fenti eredményre.

A felhasználói bázis egy jelentős része kétségtelenül nagyon várja a zászlóshajó-telefon érkezését, miközben az iPhone 8 is csak nemrégiben érkezett meg a boltok polcaira. Vinh azonban úgy gondolja, hogy ennél több is van dologban. Nevezetesen, hogy az iPhone 8 egyszerűen nem tekinthető elég nagy ugrásnak a meglévő iPhone 7 után.

“Sok válaszadó jelezte, hogy az új iPhone helyett a vásárlók jelentős része az iPhone 7-t vásárolja, mivel az új telefonban nincsenek jelentős fejlesztések” – írta Vinh.

Ráadásul az iPhone 8 699 dollárról indul az Egyesült Államokban, az iPhone 7 az árcsökkentés után 549 dollárért már beszerezhető.

Amit fontos megjegyezni, hogy a fenti adatok nem hivatalosak és csak egy bizonyos kiskereskedelmi forgalmazást érintenek, így egyáltalán nem biztos, hogy az egész képet megvizsgálva ugyanerre a következtetésre jutnánk.

Forrás: RedmondPie

Címkék:One Response to Itt az iPhone 8, de nem kell senkinek. Szárnyal az iPhone 7

  1. Imre Erdész says:

    Szeretném jelezni, hogy az iPhone 8 igen is szuper készülék lett, szerintem az üveg hátlap sokkal dizájnosabb mint a matt hátlap. Nyilván az iPhone 7-es is szuper készülék és jóval olcsóbb mint a 8, de aki teheti nyugodtan vagye a 8-at, nem fog csalódni. Az hogy “nem kell senkinek” szerintem erős túlzás…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap