Hírek

Dátum: 2017-10-18 | írta: Zehy

1

Itt az iPhone 8, de nem kell senkinek. Szárnyal az iPhone 7

A KeyBanc Capital Markets elemzője, John Vinh szerint az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban az iPhone 7 lenyomta az iPhone 8 eladásokat. Mindezt a szállítói láncokkal készített felmérés adataira hivatkozva állítja.

Hihetetlennek tűnik a dolog, de az Apple úgy néz ki, nagyon elszámolta magát, hiszen nagy valószínűséggel a rövidesen érkező iPhone X van hatással a fenti eredményre.

A felhasználói bázis egy jelentős része kétségtelenül nagyon várja a zászlóshajó-telefon érkezését, miközben az iPhone 8 is csak nemrégiben érkezett meg a boltok polcaira. Vinh azonban úgy gondolja, hogy ennél több is van dologban. Nevezetesen, hogy az iPhone 8 egyszerűen nem tekinthető elég nagy ugrásnak a meglévő iPhone 7 után.

“Sok válaszadó jelezte, hogy az új iPhone helyett a vásárlók jelentős része az iPhone 7-t vásárolja, mivel az új telefonban nincsenek jelentős fejlesztések” – írta Vinh.

Ráadásul az iPhone 8 699 dollárról indul az Egyesült Államokban, az iPhone 7 az árcsökkentés után 549 dollárért már beszerezhető.

Amit fontos megjegyezni, hogy a fenti adatok nem hivatalosak és csak egy bizonyos kiskereskedelmi forgalmazást érintenek, így egyáltalán nem biztos, hogy az egész képet megvizsgálva ugyanerre a következtetésre jutnánk.

Forrás: RedmondPie

Címkék:One Response to Itt az iPhone 8, de nem kell senkinek. Szárnyal az iPhone 7

 1. Imre Erdész says:

  Szeretném jelezni, hogy az iPhone 8 igen is szuper készülék lett, szerintem az üveg hátlap sokkal dizájnosabb mint a matt hátlap. Nyilván az iPhone 7-es is szuper készülék és jóval olcsóbb mint a 8, de aki teheti nyugodtan vagye a 8-at, nem fog csalódni. Az hogy “nem kell senkinek” szerintem erős túlzás…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Farming Simulator 20 Farming Simulator 20
  GIANTS Software GmbH
  HUF2,290.00

  Nuclear inc 2. Atom simulator Nuclear inc 2. Atom simulator
  Dmitry Lomakin
  HUF99.00

  Spitkiss Spitkiss
  Plug In Digital
  HUF199.00

 • AppleHírek

 • TechNap