Hírek

Dátum: 2017-10-19 | írta: Zehy

0

Az iPhone X-re fog koncentrálni az Apple

A Reuters számolt be arról, hogy a tajvani székhelyű újság, az Economic Daily News szerint az Apple novemberben és decemberben majdnem 50%-kal csökkenti majd az iPhone 8 és 8 Plus termelését.

“Az elemzők úgy vélik, hogy az Apple valószínűleg jobban fog összpontosítani az iPhone X-re, ami gyökeresen különbözik a jelenlegi termékvonaltól, és a 999 dolláros kiskereskedelmi ár növelni fogja a margint is” – olvasható a jelentésben.

Az Apple egyelőre nem jelentette be a nyitóhétvége eladási számait, nem tudni mekkora siker vagy bukás az iPhone 8, csak elemzői becslésekre és spekulációkra támaszkodhatunk, mint ahogy azt tegnap is írtuk.

Itt az iPhone 8, de nem kell senkinek. Szárnyal az iPhone 7

A KeyBanc Capital Markets elemzője, John Vinh szerint az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban az iPhone 7 lenyomta az iPhone 8 eladásokat. Mindezt a szállítói láncokkal készített felmérés adataira hivatkozva állítja.

A Deutsche Bank elemzői azonban nem aggódnak a lehetséges iPhone 8 termeléscsökkenés miatt.

“Úgy véljük, hogy a gyártási lendületet figyelmbe véve a piac túlzottan egy dologra öszpontosított, de figyelmen kívül hagyta, hogy a teljes iPhone termelés nagyrészt jó úton halad” – írták.

Az Apple valószínűleg le fogja csökkenteni az iPhone 8 gyártását annak érdekében, hogy a gyártási kapacitást az iPhone X felé tolja, amely – mint tudjuk – a tervek szerint november 3-án indul.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap