Bulvár

Dátum: 2017-10-19 | írta: Tocso

0

Szüzességét árulta egy kínai tinédzser egy iPhone 8-ért (18+)

Kínából sok morálisan elitélendő történet érkezik Európába, a mostani szerencsére viszonylag pozitívan ért véget.

A Távol-Keletről sok olyan történetet hallani, hogy valamelyik szervét vagy magát bocsájtja áruba egy-egy Apple termékért. Sajnos ez ellen senki sem tud semmit tenni, hisz ilyenkor a fejekben van a baj, bár van néha egy-egy pozitív kivétel.

A történet egy 17 éves lányról szól, aki a szüzességét árulta 2300£-ért, vagyis egy iPhone 8-ért.

A hirdetést egy népszerű fórumra tette fel, amire szerencséjére egy helyi vlogger, Nana jelentkezett elsőként. Megis beszélték a találkozót, melyen megkérdezte a vlogger, hogy honnan jött az ötlet. A lány elmondta, hogy egy osztálytársa mondta, hogy egy gazdag fiúval volt együtt és az igen bőkezű volt. Így ő is a “könnyű” módját választja a pénzszerzésnek.

A vlogger finoman próbálja lebeszélni a dologról, de persze a lány nem vesz tudomást róla. Így megegyeznek, megkapja az előleget és megbeszélik a helyet.

A helyszínen a lány megkapja az iPhone 8 készülékét, hogy tényleg azt higgye, minden rendben van…

A történet itt válik érdekessé, ugyanis Nana felbérelt bár nagydarab embert, hogy rontsanak be a szobába, ijesszenek rá, fogják le stb. a lányt. Egy bizonyos pontnál Nana kiront a fürdőből és ordibálva kéri számon a lányt, hogy mégis mit gondolt, hogy így kiszolgáltatja magát. Semmi sem ér annyit, mint saját maga és a dolgok sokkal rosszabbul is alakulhattak volna.

 

A lány tehát az iPhone helyett egy életre való leckét kapott. A videó valóságtartalmát páran megkérdőjelezik, de a lényegen ez nem változtat. A videó lényege, hogy rámutasson, hogy egy eszköz sosem érhet számunkra annyit, hogy olyat tegyünk érte, amit később megbánhatunk.

Sajnos ez nem csak Távol-Keleten, hanem itthon is kicsit igaz sok emberre. Nem kell a legújabb okos-telefonnal rendelkezni vagy az alapján ítélni meg bárkit is. Az ilyen dolgok rossz önértékelést adnak, ami ebben a korban nagyon káros lehet.

Ti mit gondoltok az egész jelenségről ?

ForrásMirror

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap