Hírek iphone x

Dátum: 2017-10-27 | írta: Tocso

0

Hármat találhatsz, mivel vágták a Despacito-t

Az iPhone X előrendelésének kezdete mellett kicsit eltörpült ez a hír, de azért érdekes.

A számokból kiindulva azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom a számot. A Despacito ugyan is túllépte a mágikus 4 milliárdodik megtekintést kevesebb, mint egy év alatt. Ezzel rengeteg rekordot döntött meg a sláger.

Ezzel nem is foglalkoznánk igazán, de a jubileumi számmal készült pár interjú és kiderült pár érdekesség is. A klipet Puerto Ricó-ban vették fel és Miami-ban vágták meg egy Elastic People nevű stúdióban. A vágást pedig nem kisebb szoftverrel végezték, mint az Apple-ösök által jól ismert Final Cut Pro X-szel.

A szoftver egy professzionális videóvágó, amit kitanulás után akár otthon is használhatsz a Mac-eden. A szoftvert Hollywoodban is szívesen használják kis- és középkategóriás filmekben, mivel rendkívül jól használható és egy iMac-kel vagy Mac Próval gördülékeny vele a munka is.

Az interjúkban a készítők elmondták, hogy nagyon fontos volt a vizualitás a klipben, hisz az kötelező a sikerhez. A képi anyagnak át kell adnia az érzés, a hangulatot, amit a zene ad, hogy igazán átütő legyen.

A hír miatt újranéztem a klipet és a zene fülbemászósága mellet ttényleg elmondható, hogy a képi anyag is kiválóan sikerült. Tegyétek Ti is ezt és élvezzétek a zenét is, hisz tudjátok… DES-PA-CITO !

 

Forrás: iclarified

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap