Hírek iphone x

Dátum: 2017-11-05 | írta: Tocso

2

Nem is drága az iPhone X, csak egy kávé! :D

Tim Cook maga mondta ezt a dolgot és van benne igazság, ha úgy nézzük. 😀

Tim Cook egy interjúban kifejtette, hogy az új csúcsmodell nem is drága annyira. Ha hetente megiszunk pár minőségi kávét, akkor akár egy iPhone X-et is vehetünk magunknak. Irtó hülyén hangzik, de levezetve a dolgot tényleg van benne valami.

Azt tudni kell, hogy az amerikai AT&T szolgáltató egy egész jó konstrukciót vázolt fel az iPhone X megjelenésre. Tőlük 30 hónapos részletre is elhozható az iPhone X, így alig 33,4 dollár a havonta  fizetendő összeg, ami nálunk kb. kicsivel több, mint 9 ezer forint. Persze 30 hónapig fizeted, de egy iPhone X-et nem is cserélsz le hamarabb. (Erről mondjuk lehetne vitatkozni – a szerk.)

Ebben a kontextusban mondta Tim, hogy a szolgáltatók sokat segítenek az új okos-telefon terjesztésébe. Ha a kinti kávé árakat nézzük, akkor simán igaz az, hogy heti pár jobb kávé árából lehet egy új iPhone-unk. Majd azzal folytatta, hogy aki ilyen telefont vesz, annak már biztos van egy komolyabb készüléke. Azt eladva rögtön nyer még 300/350 dollárt, így már nem lehetetlen vállalkozás az X-es modell beszerzése.

Magyarországon ez a kérdés sokkal érzékenyebben érint minket. Egyrészt a hazai fizetésekhez képest tényleg egy elég nagy beruházásnak számít, másrészt morálisan se biztos, hogy szívesen kiad az ember ennyit egy telefonért. Ennek ellenére van valami abban, amit Tim mond.

Ha komolyabb iPhone-unkat eladjuk és bevállalunk egy esetleges Black Fridayes vagy karácsonyi ingyen hitelt, akkor akár mi is szerezhetünk viszonylag kedvezően egy iPhone X-et, ha nagyon szeretnénk.

Az iPhone X pontosan annyit ér, amennyit az egyén belelát. Az új almás eszköz egy kiváló készülék, melyből rengeteget ad el a cég, de egyelőre továbbra sem Magyarország a célpiac, így az ára sem az itteni keresetekhez van belőve.

Címkék:2 Responses to Nem is drága az iPhone X, csak egy kávé! :D

  1. Molnár József says:

    Minden 2. évbe így csinálom 😀 80-100eft közt el megy a 2 éves készülék (állapot függvénye) de mivel én mindig meg veszem a szilikon tokot üveg fóliát ill vigyázok a készülékre úgy mond most is a 6s készülékem olyan mint ha 1-2 napos lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • SanDisk iXpand

  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap