Hírek

Dátum: 2017-11-06 | írta: Zehy

0

Az Apple szerint az iPhone X-ben nagyon erős üveg van, de a tesztek mást mutatnak

Az Apple azt állítja, hogy az iPhone X-ben van a legtartósabb üveg, amelyet valaha is okostelefonban használtak – pl. 50 százalékkal mélyebb erősítő réteggel van ellátva -, de a töréstesztek másról árulkodnak.

Legalábbis a SquareTrade-é, az elektronikus készülékekre kiterjesztett garanciát nyújtó vállalat ugyanis többféle roncsolhatósági tesztet végzett az iPhone X-en, és megállapították, hogy az üveg hátulja és a Home gomb hiánya miatt ez a

“leginkább törékeny iPhone”.

Nem csak az iPhone X első vagy hátsó üvege tört be a teszteknél, amikor leejtették hat láb magasságából, de a kijelző is meghibásodott, nem lehetett használni utána. (fyi: a legtöbb ember számára a zsebmagasság körülbelül három láb.)

Amit még fontos megjegyezni, hogy a SquareTrade szolgáltatásai között megtaláljuk a kétéves okostelefon-védelmi tervet, amelyet a közelmúltban 129 dollárra csökkentettek, melyből ráadásul 99 dollár levonható, ha kár éri telefonunkat.

A biztosítás lefedi a repedt képernyőket, a folyadékkárosodást, az akkumulátor meghibásodását, a lightning-csatlakozó meghibásodását és a hangszóró hibáját is, de nem terjed ki elvesztésre vagy lopásra.

Nemrég mi is megosztottunk pár videót a témában, ott nem volt ennyire tragikus a helyzet, de de döntse el mindenki maga, hogy neki mennyire fontos a telefonjának a védelme és persze vigyázzunk értékeinkre, amennyire csak tudunk. 😉

Így törik ripityára az iPhone X [VIDEÓK]

Az iPhone X megjelenése után természetesen azonnal elözönlötték a netet a különböző videók róla, melyekből mi most két töréstesztet választottunk ki. A készülék üveg hátlapja ugyanis rengetegszer felhozott téma a leendő vevők között, sokakat visszatarthat a készülék ezen tulajdonsága.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap