Hírek iphone x - apple

Dátum: 2017-11-13 | írta: Tocso

0

Zöld sávok jelenhetnek meg egyes iPhone X kijelzőkön

A héten nyilvánosságra került hideg időjárás okozta probléma után újabb gondot kell megoldania az Apple-nek.

Népszerű fórumokon ugyanis egyre több kép érkezik zölden csíkozódó iPhone X-ekről. A csík újraindítás közben is látható, tehát nem szoftveres, hanem hardveres problémáról van szó. Egyelőre nem találtak még összefüggés helyszín, típus, vagy modell szám alapján, tehát a hiba bárkinél jelentkezhet.

Az Apple az iPhone X-ben mutatta be új típusú, Super Retina kijelzőjét, mely az eddigi LCD-től eltérően OLED technológiával készült. Sajnos a gyártási eljárás közel sem olyan tökéletes, mint az LCD-é, így hasonló probléma bármelyik OLED kijelzős telefonnál előfordulhat. Talán szerencsének mondható a szerencsétlenségben, hogy a hiba gyorsan felszínre kerül, tehát a garancia lejárta után nem valószínű, hogy előjön. Ha hibás a kijelző, akkor az az első hónapokban jelentkezni fog.

Ha hasonló problémát észlelnél az iPhone X-eden, akkor nyugodtan vidd be akármelyik árusító üzletbe, már intézik is a cseredarabot. A probléma természetesen nem túl elterjedt, bőven az elfogadható  hibahatáron belül van. Ugyanis a gyártások mindig rendelkeznek valamennyi hibaszázalékkal, mivel hiába a szigorú ellenőrzések, nem tudnak mindent kiküszöbölni. Ez is ilyen egy gond, így nincs ok a pánikra.

Te tapasztaltál valamilyen hibát iPhone X-eddel kapcsolatban?

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • SanDisk iXpand

  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap