Hírek apple watch

Dátum: 2017-11-14 | írta: Tocso

0

Cápatámadást úszott meg Apple Watch segítségével egy szörfös

Az Apple Watch az Apple egyik kedvelt terméke, mely ár/érték aránya miatt méltán szerethető is.

A legújabb szériás Apple Watch még jobban figyeli szívműködésünket, figyelmeztet, ha problémát észlel. Ez egy, az olyan hasznos képességei közül, mint a sporttevékenységek nyomon követése, értesítések kezelése, vagy más kényelmi funkciók. A harmadik szériával érkezett még egy hasznos dolog, a hálózati verzió.

A Watch-ok hálózati verziójával már iPhone közelsége nélkül is tudunk hívást kezdeményezni, ami hatalmas előrelépés a területen. Főleg, ha eltörik a kite-szörföd éppen egy cápáktól hemzsegő területen. John Zilles deszkája ugyanis olyan vízen esett szét, melyben több információ szerint is egy fehér cápa él akkortájt. Ezt tudta is, így nem is próbált meg kiúszni a partra.

Mivel ilyen vízi sportra nem visz telefont magával az ember, gyorsan patthelyzet alakult ki. Azonban eszébe jutott, hogy új Apple Watch képes így is hívást lebonyolítani, így azonnal hívta a családját. Ők értesítették a partiőrséget, akik megtalálták John és a partra segítették.

A Watch tehát remek szolgálatot tett a mindennapokban. Bár jó kérdés, hogy mit keresett cápa járta vízben ilyen “lélekvesztővel”, az esetnek szerencsére pozitív végkimenetele lett. A Watch-ok terjedésével egyre több olyen esetről hallhatunk majd, amelyben az okos eszköz segített valakin. Az Apple keményen dolgozik azon, hogy egy hasznos kiegészítőt adjon az emberek kezébe, s a példa szerint is jól csinálják.

Forrás: idownloadblog

A fotó forrása: lohesurf.eu

Címkék:



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • SanDisk iXpand

  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap