Hírek

Dátum: 2017-11-19 | írta: Zehy

0

Top 3 – A hét iOS játékai [VIDEÓ]Tóth Bence vagyok, szoftverfejlesztő és hobbi szinten mobil app fejlesztő.

Szeretem az Apple termékeket és van is egy pár belőle. Egy iPhone 7 Plus, MacBook Pro TouchBarral, első generációs Apple Watch és egy 4. Generációs Apple TV.

Régóta követem a MIK oldalát és nagyon örültem mikor szóba került, hogy a most készített videóm megosztásra kerülne.

Mivel fejlesztek mobilra is, így le tudom tölteni a beta szoftvereket amikor megjelennek. Emiatt volt, hogy már 2 rövid videót feltettem YouTube-ra amikor megjelent az iOS 10 dev beta1 és az iOS 11 dev beta1. Nagy meglepetésemre több ezren megtekintették ezeket mindenféle hirdetés nélkül.

Innen jött az ötlet, hogy csinálok teszt jelleggel egy újabb videót (de most más témában) és ha van rá igény, akkor folyamatosan újabbakat.

Így esett a választás a Top 3 ingyenes játékra, melyről lentebb olvasható egy rövid összefoglaló. Tervben van ennek a folytatása (esetleg a fizetős játékok tesztelése is), illetve egy iOS Apps for Kids videó, ahol kizárólag kisgyerekek számára készített alkalmazásokat tesztelek le, különböző szempontok alapján.

De nézzük is sorban a mostani Top 3-at.

Fire up!

Ez egy kis egyszerű játék, ahol egy ágyú féle négyszöggel kell menni a pályán és annyi golyót belelőni az egyes boxokba amennyi a rajta található szám értéke. Ezzel tudunk pontokat gyűjteni és a pontokkal a kis négyszögünket fejleszteni. Fejleszthető a lövés erőssége, illetve a lövés gyorsasága is.

A játék közben különböző boostok találhatóak, melyek rövidebb ideig hatnak. Ilyen például a gyorsabb tüzelés, az erősebb tüzelés, illetve az amikor 3x több labdát lő ki egyszerre. Maga a játék design ügyileg nem nagy durranás, egy egyszerű endless game. El lehet vele szórakozni unalmas utazás közben, sokat nem kell gondolkodni rajta.

Fire Up!

Fire Up!

Fejlesztő: Voodoo

Ár: Ingyenes
Méret: 189.21 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Shadow Fight 3

A Shadow Fight 3 egy nagyon szépen kidolgozott verekedős játék. Ez egy komplexebb alkalmazás, ahol a karakter minden tulajdonságát tudjuk fejleszteni, különböző ruhákat/fegyvereket ráadni és így egyre előrébb jutva egyre erősebb ellenfeleket kell legyőzni. Már az elején „viszi” a felhasználót egy nagyon jó tutoriallal és segít elboldogulni a bonyolultabb felületen.

Maga az irányítás annyira nem jött be nekem, illetve annyira nem is szeretem az ilyen bonyolultabb játékokat. Viszont aki szereti az ilyen típusúakat, annak tetszeni fog.

Shadow Fight 3

Shadow Fight 3

Fejlesztő: Nekki Limited

Ár: Ingyenes
Méret: 226.18 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Dune!

Ez az elsőhöz hasonló endless játék. Nagyon egyszerű az irányítása, egy kis golyóval kell úgy leérkezni a lejtőkre, hogy ne csapódjunk be erősen, mert akkor meghalunk. Achievementeket lehet szerezni és ezzel különböző skineket feloldani.

Tudjuk változtatni a labda kinézetét, a pálya kinézetét, illetve a háttér kinézetét. Minimálisan addiktív, mert néha a sok reklám könnyen kizökkenti az embert belőle. Tipikusan egyszerű, de nagyszerű szerintem.

Dune!

Dune!

Fejlesztő: Voodoo

Ár: Ingyenes
Méret: 271.23 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Mint az elején írtam, készítettem hozzá egy kis videót, ahol bele lehet pillantani az egyes játékokba és a végén értékelve vannak 3 szempont alapján (élmény, használhatóság, grafika).

Még nagyon kezdő vagyok ezen a téren, de ha tetszett a videó, akkor like-oljátok és iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a további tartalomról. Ha pedig bármi észrevétel van (pl. a játék részek rövidebbek vagy hosszabbak legyenek stb.) az jöhet nyugodtan kommentben.

Tóth Bence

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Stardew Valley Stardew Valley
  Chucklefish Limited
  HUF1,790.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Bridge Constructor Bridge Constructor
  Headup GmbH
  HUF199.00

  Pocket Build Pocket Build
  MoonBear LTD
  HUF349.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap