Alkalmazás apple watch

Dátum: 2017-11-30 | írta: Tocso

1

Megjelent az Apple első alkalmazása Watch-ra, ami rögtön életmentő lehetEgyelőre az Apple-t is korlátozza a technológia, de az irányt már megtalálták és ez nagyon jónak tűnik mindenki számára.

Az Apple Watch véleményem szerint egy nem kötelező, de nagyon szerethető Apple termék. Bár rétegtermék, azonban azok számára akik megvették, nélkülözhetetlen hétköznapi kiegészítő.

Sokat írtunk az Apple Watch-ról, hogy milyen jó sportoláshoz, meg kicsit megkönnyíti az értesítések kezelését és stb., de mindig csak lábjegyzetbe tudtam írni, merre felé kellene mennie a Watch-nak, legalábbis eddig.

Ugyanis az Apple megjelentette első Apple Watch alkalmazását, melyet a stanfordi egyetem orvostudományi részlegével együtt fejlesztett. Az alkalmazás telepítése után elkezdi nem csak érzékelni, hanem figyelni is a szívverésünket. Nem csak a pulzusszámot, hanem annak ütemét is figyelemmel követi és ha valami problémát észlel, jelzi is azt.

Az egyetemmel karöltve ugyanis kifejlesztettek egy alkalmazást, mely a begyűjtött adatokat értékelni is tudja és javaslatot tud tenni egyes vizsgálatok elvégzéséhez. Tehát nem csak az aktuális veszélyre figyelmeztet, hanem megelőzésre is alkalmas. Természetesen mivel nem orvosi műszerről van szó, nem biztos, hogy mindig igaza lesz, de sok esetben jó tanácsot adhat egy-egy felhasználónak.

És ez az az irány, melyet tovább kell vinni az Apple-nek. Ugyan kiváló sportkiegészítő az Apple Watch és az értesítéseket is kényelmes erről vezérelni, de nem ez a fő funkciója. Az Apple Watch-nak egy olyan kiegészítőnek kell lennie, mely figyeli mindennapjainkat és figyelmeztet szenzorai által. Most már felhívja a figyelmünket a veszélyes a szívritmusra, majd idővel a vércukrunkat is ellenőrizni tudja más releváns funkció mellett. Ezekkel pedig mindennapjaink fontos része lesz.

Egyelőre azonban még marad a szívritmus-ellenőrzés, mely minden Apple Watch Series 1, vagy újabb eszközre telepíthető. Az alkalmazás most még csak az amerikai Store-ból érhető el, de várhatóan ez később változni fog.

Amennyiben nem tudsz várni, itt a megoldás:

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

Nem magyar Apple ID készítése a magyar Store-ban nem létező alkalmazások letöltésére

Tippek és Trükkök Továbbra is problémák lépnek fel sokaknál egy nem magyar Apple ID készítésénél, úgy döntöttem tehát, stopperral a kezemben nekiállok a feladatnak. Már csak azért is célszerű volt ezt megtennem, hátha valami változott legutóbbi cikkünk óta, illetve szép flat iOS dizájn is levődött vala, így nem venném a szívemre, ha valaki emiatt nem tudna megbirkózni a feladattal.

Címkék:One Response to Megjelent az Apple első alkalmazása Watch-ra, ami rögtön életmentő lehet

 1. Fábry Tamás says:

  Sziasztok, el is indul valakinek a mérés? mert nekem kiírta, hogy értesítést küld, ha lesz valami fejlemény, és azon az oldalon meg is állt a történet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  HUF99.00

  Real Drift Car Racing Real Drift Car Racing
  Real Games SRLS
  HUF199.00

  Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto: San Andreas
  Rockstar Games
  HUF2,490.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Lapse: A Forgotten Future Lapse: A Forgotten Future
  Stefano Cornago
  HUF99.00

 • AppleHírek

 • TechNap