Bulvár iphone x - apple

Dátum: 2017-12-04 | írta: Tocso

0

Rekordeladásra számíthat idén az Apple az iPhone ágazatban

Egy IHS Markit nevű elemző cég megpróbálta megjósolni mennyi iPhone fogyhat, s ez alapján a helyzet elég jónak mondható.

A piackutatók a mostani eladásokat figyelembe véve alkották meg jóslatukat, miszerint rekordot döntő negyedév jöhet az Apple részére. A karácsonyi szezon mindig is az egyik legfontosabb időszaka volt a gyártóknak. Sokan ekkor költik a legtöbb pénzt, így minden vásárló kegyéért megharcolnak a cégek.

Az elemzés szerint az iPhone X olyan jól szerepel a piacon, hogy alig három hét alatt már az aktív almás telefonok 2%-át teszi ki, ami egy elég tekintélyes szám. Bármelyik országot is nézzük, az X fogadtatása nagyon jó volt. Nem is vártunk mást, hisz jó pár hónapja mindenki csak ezt az okos-telefont várta. Meglepetésre eléggé háttérbe szorult a 8 és a 8 Plus az iPhone X miatt, azonban az eladások ennél a két modellnél is elég jól állnak.

Ezek alapján pedig, amennyiben az elemző cég nem téved, a negyedik negyedévben meglehet a 88,8 millió eladott telefon, mely rekordnak számít. Bár sokan aggódtak a nagy TÍZ-es megjelenését övező készlethiány miatt, gyorsan magára talált a készülék gyártása. A csökkenő szállítási idő pedig nem a vásárlási kedv romlását jelenti, hanem hogy sikerült felpörgetni az iPhone X gyártását.

Az iPhone X tehát nem csak technológiai előnyt jelent az Apple-nek, hanem extra eladásokat és még nagyobb rakás pénzt.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap