Teszt speck

Dátum: 2017-12-07 | írta: @dmin

0

A karácsony slágerei lehetnek ezek a Speck iPad tokok

Tesztelésen jártak nálunk a Speck új iPad tokjai, és nem kellett csalódnunk az amerikai gyártóban.

A Speck a piac talán egyetlen olyan gyártója, aki gondolt azokra is, akik régi iPadjükre keresnek új tokot. A legtöbb cég egy-egy modellhez gyárt héjakat, azonban a Speck egyszerre négy évjáratot is fel tud ruházni egy tokkal.

Először a 9.7 inches modellekhez való burkolatokat vizsgáltuk meg, amelyek remekül mutattak eszközeinken.

Természetesen nem mehetünk el a hiányosságok mellett sem, kezdjük is ezzel. Sajnos nincs portré funkció az amúgy széles skálán változtatható nézési és gépelési beállítások mellett. Ez azoknak okozhat kellemetlenséget, akik a könyvolvasásnál az álló formátumot részesítik előnyben.

Az Apple nagy szívatása, hogy az iPad fizikai méreteit a milliméter töredékével változtatja, ami elegendő ahhoz, hogy a tok ne simuljon tökéletesen az eszközre.

A Speck ezt a problémát tökéletesen áthidalta és minden eszközön jól feszült az új “bőr”. Altatás és ébresztés funkcióval is ellátták, ami azért érdekes, mert a különböző iPadek érzékelői más, más ponton helyezkednek el. Emiatt előfordulhatott más gyártóknál, hogy az azonos mérettel rendelkező tokok nem ébresztették a régebbi vagy újabb Apple tableteket.

A véletlenszerű kinyílás ellen egy gumírozott fülön található kapocs véd, ami remek ötlet, hiszen a kiesés veszélye nélkül vihetünk így papírlapokat, borítékokat. (Mielőtt megkérdezné valaki, hogy minek cipelnék borítékokat, azt fel kell világosítanom, hogy rengetegen továbbra sem ismerik az internet adta lehetőségeket és így kommunikálnak.)

Az iPad 9.7 (2017), a Pro 9.7, az Air 2 és az Air helyezhető el bennük és mindegyikkel kifogástalanul együttműködik.

A választékot főleg a szolidabb színek jellemzik, a mintával ellátott modellek pedig minden bizonnyal a hölgyek vagy a bringások kedvencei lesznek.

Megvásárolhatóak az iCentre boltjaiban, illetve a Steel Bird partnereinél.

A tesztpéldányokat köszönjük Steel Bird csapatának.

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza a tetejére ↑
  • Hivatalos szervizpartnerünk

  • SanDisk iXpand

  • MiK Facebook Közösség

  • Tippek és trükkök

  • AppleHírek

  • TechNap