Hírek

Dátum: 2018-01-02 | írta: Zehy

3

Szerintetek elég lesz az Apple bocsánatkérése az iPhone-ok lassítása miatt? [SZAVAZÁS]

A tavalyi év elég érdekesen zárult az Apple számára, elég sok felhasználó hite remegett meg a cég nem éppen korrekt kommunikációja miatt.

Az alapokkal most nem foglalkoznék, nagyjából mindenki tudja miről szól a történet (lassuló telefonok, melynek oka direkt és szoftveres, hogy a telefont védjék a kikapcsolástól a nem jól működő vagy elhasználódott aksik miatt), amit az Apple utólag próbált meg egy bocsánatkérő nyilatkozattal és az akkumulátorok kedvezményes cseréjével helyrehozni.

Bocsánatot kért az Apple és jön a kedvezményes akkucsere!

Az Apple ma közzétett egy nyílt levelet a weboldalán, amelyben bocsánatot kért azzal kapcsolatban, ahogyan kezelték a teljesítményt a régebbi akkumulátorokkal rendelkező iPhone készülékeken, illetve leginkább a saját kommunikációjukat bírálták. Bocsánatot kérünk. Számos félreértés történt ezzel a kérdéssel kapcsolatban, ezért szeretnénk tisztázni a dolgokat és tájékoztatást nyújtani néhány változtatással kapcsolatban.

Ennek ellenére sokakat nem győzött meg a cég kommunikációja, átverést emlegetnek, így több per is indult az Apple ellen ez ügyben, van ahol még börtön is várhat a vezetőkre. Ez utóbbi persze erős, de elméletileg elképzelhető lenne a dolog.

Sokan a kedvezményes aksicserét is félig-meddig átverésnek érzik, úgy gondolják, hogy egy ekkora haszonkulccsal értékesített terméknél ennek ingyen kellene megtörténnie, ha már az Apple hibázott…

Mi egyelőre nem foglalnánk állást az ügyben, de tény, hogy rossz szájízzel léptünk át emiatt a 2018-as évbe. Az biztos, hogy az Apple-nek nagyon gyorsan ki kell találnia valamit a 29 dolláros aksicserén kívül is, nem gondolom, hogy ezzel le lesz zárva az ügy.

A belebegtetett iOS-változások, mely szerint majd pontosan láthatom az aksi állapotát, pedig egy olyan alap dolog, amit már több éve meg kellett volna csinálni – ergo ezzel sem hiszem, hogy majd hatalmasat ugrik a vásárlói elégedettség a mostani eset után.

Ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is, így összeállítottunk egy pár kérdést a témában. Természetesen mint mindig, most is jöhetnek kommentben a gondolatok, ha esetleg a szavazás nem tükrözi a teljes véleményeteket. 🙂


Címkék:3 Responses to Szerintetek elég lesz az Apple bocsánatkérése az iPhone-ok lassítása miatt? [SZAVAZÁS]

 1. Vajaskifli says:

  senki ne lassítsa be önhatalmúlag. tegye bele funkcióba, de minden felhasználónak joga van dönteni hogy használja a készülékét – lassan több ideig, vagy gyorsan rövid ideig. egyáltalán nem etikus amit csinálnak…

 2. Szatmári Zoltán says:

  Az Apple filozófiája mindig is ez volt. A felhasználót szabta a termékeire.
  “Azért rossz a vétel, mert nem jól fogod.” és társai.

 3. Móni says:

  Azért vettem iphone-t mert megbizhatónak és hosszú életünek hallottam annó! Androidom volt az előző és nagyon megutáltam mert lassú volt és lefagyott mindig pedig csak 2 évig használtam! A mostani alma is 2 éves és igen észrevenni néha a lassitást! Le akartam cserélni megint egy almára de ezek után gondolkodóba esik az ember! Meg miért fizessek olyan aksi cseréért amit nem én tettem tönkre! Mai napig 2 nap a készenléti ideje! Dilemma android vagy iphone!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Lapse: A Forgotten Future Lapse: A Forgotten Future
  Stefano Cornago
  HUF99.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Assassin\'s Creed Identity Assassin\'s Creed Identity
  Ubisoft
  HUF349.00

  Incredibox Incredibox
  So Far So Good
  HUF349.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Geometry Dash Geometry Dash
  RobTop Games AB
  HUF699.00

 • AppleHírek

 • TechNap