Hírek

Dátum: 2018-01-18 | írta: Zehy

0

Az iPhone-ok akkumulátor-problémája a következő hónapban megoldódhat

Tim Cook interjút adott az ABC Newsnak, ahol többek között erről is beszélt.

Az ügy decemberben utolsó napjaiban robbant – az Apple közleményt adott ki, melyben bocsánatot kértek és kedvezményes aksicserét ígértek a pórul járt felhasználóknak.

Szerintetek elég lesz az Apple bocsánatkérése az iPhone-ok lassítása miatt? [SZAVAZÁS]

A tavalyi év elég érdekesen zárult az Apple számára, elég sok felhasználó hite remegett meg a cég nem éppen korrekt kommunikációja miatt. Az alapokkal most nem foglalkoznék, nagyjából mindenki tudja miről szól a történet (lassuló telefonok, melynek oka direkt és szoftveres, hogy a telefont védjék a kikapcsolástól a nem jól működő vagy elhasználódott aksik miatt), amit az Apple utólag próbált meg egy bocsánatkérő nyilatkozattal és az akkumulátorok kedvezményes cseréjével helyrehozni.

Az azóta eltelt két hétben sok minden nem történt, megkezdődött az aksicsere, de talán nem túlzás azt állítani, hogy a hullámok nem mérséklődtek. Még olyan is előfordult, hogy valaki elhagyta az Apple hajót ebben a viharos időben. 😀

Tim Cook sem szerepelt mostanában túl sokat, de most kissé talán meglepő módon kiállt a nyilvánosság elé, és interjút adott egy népszerű amerikai tévécsatornának.

Azt mondta, a jövő hónapban aktiválják azt a fejlesztést, melynek segítségével lehetővé teszik a felhasználók számára a választást. Így nemsokára eldönthetjük majd, hogy a telefon lassulását választjuk vagy azt, hogy véletlenszerűen leáll majd a telefon.

Eddig ugye csak arról volt szó,  hogy jobban rálátunk majd az akkumulátor állapotára, de a mostani kijelentés egyértelmű bizonyítéka egy új iOS-verzióval érkező kapcsolónak.

Első körben természetesen majd a béta verziók, így a fejlesztők részesülnek az újdonságokból, de az update-ek ütemét látva, nem kell majd nekünk sem várni túl sokáig erre a lehetőségre.

A teljes videó itt nézhető meg:

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Alien: Blackout Alien: Blackout
  D3PA
  199 Ft

  Minecraft Minecraft
  Mojang
  2 490 Ft

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  199 Ft

  Rusty Lake Hotel Rusty Lake Hotel
  Rusty Lake
  699 Ft

  Pascal\'s Wager Pascal\'s Wager
  Giant Network
  1 490 Ft

  Hitman Sniper Hitman Sniper
  SQUARE ENIX
  99 Ft

  Gorogoa Gorogoa
  Annapurna Interactive
  1 790 Ft

  Carp Fishing Simulator Carp Fishing Simulator
  Dangerous Derk Interactive
  1 090 Ft

 • AppleHírek

 • TechNap