Hírek

Dátum: 2018-01-18 | írta: Zehy

0

Az iPhone-ok akkumulátor-problémája a következő hónapban megoldódhat

Tim Cook interjút adott az ABC Newsnak, ahol többek között erről is beszélt.

Az ügy decemberben utolsó napjaiban robbant – az Apple közleményt adott ki, melyben bocsánatot kértek és kedvezményes aksicserét ígértek a pórul járt felhasználóknak.

Szerintetek elég lesz az Apple bocsánatkérése az iPhone-ok lassítása miatt? [SZAVAZÁS]

A tavalyi év elég érdekesen zárult az Apple számára, elég sok felhasználó hite remegett meg a cég nem éppen korrekt kommunikációja miatt. Az alapokkal most nem foglalkoznék, nagyjából mindenki tudja miről szól a történet (lassuló telefonok, melynek oka direkt és szoftveres, hogy a telefont védjék a kikapcsolástól a nem jól működő vagy elhasználódott aksik miatt), amit az Apple utólag próbált meg egy bocsánatkérő nyilatkozattal és az akkumulátorok kedvezményes cseréjével helyrehozni.

Az azóta eltelt két hétben sok minden nem történt, megkezdődött az aksicsere, de talán nem túlzás azt állítani, hogy a hullámok nem mérséklődtek. Még olyan is előfordult, hogy valaki elhagyta az Apple hajót ebben a viharos időben. 😀

Tim Cook sem szerepelt mostanában túl sokat, de most kissé talán meglepő módon kiállt a nyilvánosság elé, és interjút adott egy népszerű amerikai tévécsatornának.

Azt mondta, a jövő hónapban aktiválják azt a fejlesztést, melynek segítségével lehetővé teszik a felhasználók számára a választást. Így nemsokára eldönthetjük majd, hogy a telefon lassulását választjuk vagy azt, hogy véletlenszerűen leáll majd a telefon.

Eddig ugye csak arról volt szó,  hogy jobban rálátunk majd az akkumulátor állapotára, de a mostani kijelentés egyértelmű bizonyítéka egy új iOS-verzióval érkező kapcsolónak.

Első körben természetesen majd a béta verziók, így a fejlesztők részesülnek az újdonságokból, de az update-ek ütemét látva, nem kell majd nekünk sem várni túl sokáig erre a lehetőségre.

A teljes videó itt nézhető meg:

Forrás: MacRumors

Címkék:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza a tetejére ↑
 • MiK Facebook Közösség

 • Tippek és trükkök

 • App Store Top Paid Games

  
  Minecraft Minecraft
  Mojang
  HUF2,490.00

  Lapse: A Forgotten Future Lapse: A Forgotten Future
  Stefano Cornago
  HUF99.00

  Pou Pou
  Paul Salameh
  HUF699.00

  Plague Inc. Plague Inc.
  Ndemic Creations
  HUF199.00

  Assassin\'s Creed Identity Assassin\'s Creed Identity
  Ubisoft
  HUF349.00

  Earn to Die 2 Earn to Die 2
  Not Doppler
  HUF99.00

  Geometry Dash Geometry Dash
  RobTop Games AB
  HUF699.00

  Incredibox Incredibox
  So Far So Good
  HUF349.00

 • AppleHírek

 • TechNap